Sănătate

Lecția pe care nu o vor uita credincioșii unei parohii din Sângeorz-Băi

Credincioșii care au participat, duminică, la Sfânta Liturghie de la Biserica ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din Sângeorz-Băi au învățat, la finalul slujbei, cum să acorde primul ajutor în caz de nevoie. Profesori le-au fost Ana și Silviu Jarda, doi localnici care lucrează în sistemul de urgență.

Silviu Jarda este pompier militar la Stația din Sângeorz-Băi, iar Ana este asistentă medicală la Substația Maieru a Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

La invitația părintelui paroh de la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, cei doi soți au profitat de ziua lor de duminică liberă de la serviciu și le-au arătat credincioșilor, după Sfânta Liturghie, care sunt măsurile de prim ajutor care pot fi aplicate în caz de urgență, până la sosirea echipajelor specializate.

”Nu este prima acțiune de acest tip, colegii noștri se implică constant în viața comunității și sunt foarte apreciați de toți cei din jur. Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă, iar asta fac colegii noștri în toate acțiunile pe care le fac”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.