Economie

Leoni şi Rombat au angajat sute de oameni. Două firme de construcţii fac disponibilizări

Activitatea în zona industrială pare să renască pe zi ce trece, spune Marin Găluţ, consilier al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, potrivit căruia, anul acesta, două companii mari, Leoni şi Rombat, au făcut angajări, în timp ce la disponibilizări au recurs doar două firme de construcţii.

Marin Găluţ (foto 4 jos) a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că numai luna trecută, la Bistriţa au fost angajate 880 de persoane, un semn de însănătoşire a activităţii economice.

„În prezent, două firme de construcţii din judeţ ne-au anunţat că vor disponibiliza, în total, 90 de persoane. Nu au de lucru pe perioada iernii, dar probabil că îi vor angaja la primăvară”, a declarat Marin Găluţ.

El a spus că, dintre angajatorii mari din zona industrială, niciunul nu a mai recurs la concedieri, două firme mari, Leoni şi Rombat făcând chiar angajări de ordinul sutelor de oameni.

„Anul acesta, cele mai multe angajări le-a făcut Leoni şi Rombat. Sute de oameni au fost angajaţi. Cu Leoni avem un protocol şi toate angajările le fac prin noi”, a spus Marin Găluţ.

El a spus că, din informaţiile sale, dacă în ultimii ani au tot scăzut salariile în zona industrială sau s-a redus activitatea, anul acesta veniturile oamenilor au revenit la nivelul anului 2009.

„Eu trec zilnic prin zona industrială şi se vede activitatea”, a declarat el.

Cristiana Sabău

4 comentarii

  • Leonii ……………auleooooooooooooo…auleooooooooooo…….mai bine la canal[ptr. cunoscatori] !!!!! auleoooooooooooo……

  • leoni! :))))))) 100 de oameni se angajeaza,150 pleaca :))) pot face angajari pana la Craciun ca nu le stau oamenii … lucreaza saracii cate 2 schimburi si mai nou lucreaza 10 ore pe zi,plus sambata si duminica !! rusine leoni!!!

    • Va rog precizati ce meseri se fac la leoni.doresc sa ma angajez ,ce se ascunde in spatele angajarilor?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.