Actualitate Economie

Liberalii au inaugurat un centru medical la Miceştii de Câmpie (FOTO)

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, senatorul PNL Dorin Dobra, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dorin Popescu, şeful Finanţelor, Crin Pântea, dar şi prefectul judeţului, Ioan Țintean, au participat la inaugurarea unei investiţii de 200.000 de lei la Miceştii de Câmpie, unde duminică a avut loc şi un spectacol folcloric.

Locuitorii din comuna Miceştii de Câmpie şi din împrejurimi vor putea să apeleze la serviciile unui nou centru medical. Aici vor activa un medic de familie, un medic stomatolog, o asistentă medicală care va acorda asistenţă inclusiv noaptea, în week-end-uri, precum si în toate zilele de sărbătoare. În incinta centrului medical va funcţiona şi o farmacie care va fi deschisă din două în două zile.

“Costul investiţiei se ridică la două miliarde de lei vechi, iar lucrările la centru au debutat în urmă cu trei ani. Să sperăm că autorităţile ne vor sprijini şi cu introducerea apei în comună, asta fiind o problemă stringentă” a declarat primarul comunei Miceştii de Câmpie, Dumitru Bendean (PNL).

După inaugurarea centrului a urmat o serbare câmpenească prilejuită de ”Întâlnirea cu fiii satului”, ediţia a IV-a. Pe scena amenajată la ”Groapa lupului” au urcat mai multe ansambluri folclorice şi formaţii de dansuri.

La evenimente au mai fost prezenţi directorul Centrului Judeţean pentru Cultură, Gavril Țărmure, şeful Administraţiei Fiscale Judeţene, Crin Pântea, primarii PNL din Sânmihaiu de Câmpie şi Silivaşu de Câmpie, Ioan Mate respectiv Ioan Cămărăşan, preşedintele PNL Şieu Odorhei, Jenor Beudean.

Primarul comunei Miceştii de Câmpie, Dumitru Bendean, a înmânat şapte diplome cuplurilor care în acest an sărbătoresc 50 de ani de căsnicie.

Julia Popa

1 micesti 2 micesti 3 micesti 4 micesti 5 micesti 6 micesti 7 micesti 8 micesti 9 micesti 10 micesti 12 micesti 13 micesti 14 micesti 15 micesti 16 micesti 17 micesti

4 comentarii

  • Motto: „Panglicari în ale ţării, care joacă ca pe funii,
    Măşti cu toate de renume din comedia minciunii” (M.Eminescu- Scrisoarea a III-a)
    Dupa ce au criticat pana au facut spume la gura pe cei din guvernarea anterioara ca se ocupa numai sa taie panglici, cu orice prilej, iata ca si USL-istii sunt la fel, sau chiar mai rau. Si de data asta ingramadit sa taie panglica la dispensarul din Micestii de Campie, amenajat in sediul fostului CAP, unde lucrarile de amenajare au inceput in urma cu trei ani, deci pe vremea vechii guvernari. Lasand la o parte costurile de două miliarde de lei vechi, pentru repararea unei cladiri, chiar daca suma include si dotarile, niciunul dintre panglicarii prezenti nu au observat ca pe langa scarile de acces in cladire, dispensarul nu dispune de o rampa peentru persoanele cu handicap locomotor.

  • Absolut penibil ! Atat ca si ingramadeala politica la un astfel de eveniment unde era de ajuns primarul si cetatenii , cat si atitudinea liberalilor de astazi ( vagonul de dormit al PSD-ului ). Se fac ca nu pricep nimic si nu inteleg prin ce trece tara in prezent : printr-o profunda criza si indiferenta politica . Iar ei taie panglici , participa la slujbe religioase , chefuri si chermeze prin strainatate si taie frunze la caini .

  • Daca si in astfel de situatii in care s a deschis un dispensar , un cabinet stomatologic si o farmacie aveti de comentat dragi ,,comentatori amatori,, trebuie sa spun ca sunteti lipsiti de orice prejudecata, nu aveti minte..Este ceva rau in asta??? vai de mentalitatea voastra dragi ,,comentatori amatori,,

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS