Social

Liberalul care a candidat la Primăria Șintereag vrea să fie șef al Protecției Consumatorilor

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor organizează astăzi proba scrisă din cadrul concursului pentru postul de comisar șef adjunct al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Bistrița – Năsăud.

Conform anunțului postat pe site-ul ANPC, la concurs s-au înscris trei candidați, numele a doi dintre ei nefiind făcute publice.

Al treilea este Ioan Lucian Blaga, fost candidat al PNL pentru funcția de primar al comunei Șintereag.

În vârstă de 51 de ani, Ioan Lucian Blaga a absolvit Facultatea de Transporturi București.

Interviul va fi susținut într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, dată care va fi anunțată odată cu afișarea rezultatelor la proba scrisă.

4 comentarii

  • În mod normal concursul trebuie câștigat de către acest brav pdlist sau fsnist, ce naiba o mai fi! Dacă nu a fost să iasă la primărie, să iasă la agenția pentru protecția intereselor de partid, nu-i așa?! Ce denumire fastuoasă: agenția pentru protecția consumatorului… Cărui consumator? Ăla „jmeker” de la partid, de lângă partid sau din jurul celui de lângă partid! Ce glumă bună!… Eu sper că va câștiga acest brav om competent, profesionist și obiectiv, ar fi mare păcat să nu fie așa! Sper că s-a pregătit așa cum trebuie, iar rezultatele obținute să fie pe măsură. Că, na, doar este vorba de un concurs… Am și eu o întrebare (să fiu în ton cu distinsul coleg al acestui domn, respectiv florin ciordache), dar și o curiozitate în același timp: cei trei candidați întruchipează coaliția aflată la jefuirea resurselor publice? adică, unul am înțeles că e de la pnleu/pdleu/fsneu, iar ăilalți doi, în ordinea numerelor de pe tricou, provin de la psdeu (că, na, cică și acolo mustește competența și setea de a face bine oamenilor), iar ultimul e de la udmreu, căpușa veșnic mufată la bani, resurse, funcții și privilegii? Așa ar fi normal. Dacă nu se întâmplă așa, trebuie reorganizat concursul. Să fie într-un ceas bun! Din păcate, la noi, intră băieții și fetele în politică, doar pentru ei/ele, pentru a se aranja pe viață, pe ei, neamurile, amantele, pilele, cunoștințele, prietenii etc., numai pe asta se bazează mizerabila politică autohtonă, ale cărei baze au fost puse de nea nelu, ăla mânjit de sânge pe mâini, ăla care a redefinit vechea securitate în securitatea de azi! Ne mai mirăm după că se întâmplă tot felul de mizerii, grozăvii, specule etc. tocmai din această pricină se petrec, toate instituțiile care ar trebui să fie independente, înțesate de personal competent și neatârnat intereselor mafioților din politică și de lângă, execută numai ordine venite dinspre cei care au făcut numirile, că doar nu au fost numiți degeaba! Succesuri stimate domn! În curând și paznicii puși la buzile publice vor fi puși tot pe bază de clientelă de partid! Trist, dar adevărat: asta e țara pe care ne-am construit-o și pe care ne uităm cu silă!

  • Pasarea , malai viseaza! (in copilarie , spuneam „Pasarea Mihai Viteazul…”). Ciudat este faptul ca ceilalti potentiali castigatori ai concursului nu au nume ci numai numere de dosar. La dansul , oare cum de nu i s-a dat numar la dosar ? Gandindu-ma bine cred ca avea si dansul numar de dosar dar secretul numelei a fost aflat de Anonymus care a spart (nu-i asa?) codurile secrete…

  • Protecția Consumatorului e absolut necesară, mai ales într-o țară unde mafia n-are reținere și suntem expuși îmbolnăvirii la tot pasul. Produse contaminate, otrăvite, expirate, prețuri falsificate, una-i pe raft, alta la casă, haine, încălțăminte, cu mărci contrafăcute, concurență neloială și lista poate continua. Ei lupta cu această mafie, o pot duce doar persoane pregătite din toate punctele de vedere, bine motivate material, dotate cu aparatură de ultimă generație, și mai ales incoruptibile. Așa ceva nu vom găsi NICIODATĂ la politruci și lipitori de afișe. Concursurile se organizează formal, dar câștigătorul e stabilit de partid și are câteva obligații în fișa postului: să aducă bani la partid, să protejeze clientela partidului și să-i amendeze pe rivali, fraieri și cei care nu cotizează, restul e vrăjeală.
    PĂREREA MEA!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.