Social

Liceele din Lechința și Teaca au cei mai mulți elevi cu medii de 2 și 3 la admitere

Mai multe licee din județ vor școlariza, în clasa a IX-a, elevi care au intrat cu medii de admitere de 2 și 3. În top sunt liceele din Lechința și Teaca, dar urmează îndeaproape cele din Bistrița și Beclean, specializările cu cei mai slab pregătiți fiind Agricultura și Filologia.

Elevul cu cea mai mică medie, 2,30, va învăța, din toamnă, la Liceul Tehnologic Lechința la clasa de Agricultură, unde au mai fost repartizați un elev cu media de admitere 3,25, altul cu 3,51 și unul cu 3,55. Toți au făcut gimnaziul la Lechința.

Elevi cu medii de admitere între 2,65 și 3,52 au fost repartizați la clasa de Filologie de la Liceul Teoretic ”Constantin Romanu Vivu” Teaca, aceștia fiind absolvenți ai gimnaziului din această școală sau de la școli gimnaziale de pe raza comunei.

Cu media 3,55 s-a intrat la clasa de Mecanică de la Liceul Tehnologic Telciu, iar cu 3,57 la Liceul Tehnologic Beclean, la clasa de Servicii.

Și Liceul Tehnologic Bistrița va avea un elevi cu medii între 3,60 și 3,67, dar și Liceul Agricol Beclean.

În total, 38 de elevi cu medii între 2 și 3,97 au fost admiși în licee în prima etapă a repartizării computerizate.

Etichete

3 comentarii

  • Într-o țară normală ar trebui desființate. Hai să zic, acolo, la țară, o școală profesională cu meserii pe care le cere piața muncii iar cei trecuți de 16 ani, organizate cursuri de calificare de scurtă durată. Liceu, numai în orașe, pentru a continua la o postliceală sau facultate. Trebuie încurajată munca fizică pentru cei care nu pot sau nu au chef să învețe. Reforma „Abramburica” trebuie stopată.

    26
    2
    • Nu vor lua bacul. Vor termina cu chin și vai liceul tehnologic. La final, îngroașă rândul neterminaților, adică nix meserie, cultură generală vax, aciuți pe la orașe se vor ocupa de trafic de mașini „sicriu”, din Polonia și Bulgaria, schimb valutar, unii cu timpul pe basculă sau TIR. Cei curajoși, se vor duce în străinătate, acolo unde românii fac muncile cele mai ingrate. Nimeni nu va muri de foame, UE ne ajută… Bravos națiune!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS