Actualitate

Liceul Creştin Logos, un proiect grandios. Cum arată şcoala privată ridicată în doar 5 luni (FOTO)

Precum Făt-Frumos, aşa s-a înălţat clădirea cea nouă a Liceului Creştin Logos Bistriţa. În numai cinci luni, cu bani exclusiv privaţi, comunitatea neoprotestantă din judeţ formată în special din penticostali şi baptişti, a construit cea mai modernă şcoală din Bistriţa. Pentru cei peste 200 de elevi, profesorii şi părinţii lor, prima zi din noul an şcolar a fost cu adevărat una în care li s-a tăiat respiraţia de uimire.

Aşa cum se ştie, Liceul Creştin Logos Bistriţa a fost înfiinţat în 2012, fiind prima şcoală privată de nivel primar, gimnazial şi liceal din judeţ. A avut mai întâi patru clase, pregătitoare (fostă zero -n.r.), I, a V-a şi a IX-a, dar în următorii trei ani a tot crescut ajungând anul trecut la 13 clase. Profilul liceului este teoretic, specializarea „Stiinţe ale Naturii” şi este deschis pentru elevi din orice confesiune creştină. Liniile directoare ale liceului sunt excelenţa şi moralitatea. Patronat de Fundaţia Gamaliel, Liceul Logos a funcţionat o vreme în spaţii închiriate, însă la începutul anului şcolar trecut, ONG-ul, împreună cu conducerea şcolii, a luat decizia să construiască o nouă clădire pentru liceu şi să-l acrediteze.

Pe un teren de două hectare situat în cartierul Subcetate, între blocurile sociale şi strada Tărpiului, pe lângă breteaua de legătură, în numai cinci luni a fost ridicată o clădire ultramodernă care va avea, în final, trei corpuri: A, care este deja finisat şi adăposteşte 13 săli de clasă, B care va avea funcţiuni administrative (sală profesorală, directorat, secretariat, cabinete medicale, bibliotecă şi amfiteatru) şi corpul C care va fi disponibil pentru creşterea capacităţii, respectiv dublarea numărului de clase.

logos-2 logos-3 logos-4 logos-5

În corpul A, inaugurat luni 12 septembrie, odată cu deschiderea noului an școlar, au fost investiţi 700.000 de euro, bani exclusiv privaţi, donaţi de oameni de afaceri din judeţ care au contribuit, în plus, cu utilaje, forţă de muncă şi idei pentru ca şcoala să arate astăzi impecabil, începând din stradă unde au fost amenajate locuri de parcare, au fost plantaţi copaci, până în sălile de clasă dotate cu table electronice, plasme, mobilier ergonomic pentru copii, săli extrem de luminoase, holuri largi şi moderne, grupuri sanitare cu dotări de ultimă generaţie.

logos-6 logos-7 logos-8 logos-9

La festivitatea de deschidere a noului an şcolar, condusă de managerul Rombat, Ioan Repede, au participat o parte dintre sponsori, părinţi, copii, profesori, membri ai Bisericii Penticostale „Sfânta Treime” Bistriţa, ai altor biserici din judeţ, dar şi oficialităţi. Inspectorul şcolar general Camelia Tabără, primarul Ovidiu Creţu şi preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, au avut numai cuvinte de laudă la adresa iniţiatorilor proiectului şi a celor care l-au pus în practică.

Primarul Ovidiu Creţu: „Aveţi o şcoală nouă, frumoasă şi atractivă şi asta se datorează multor oameni care şi-auovidiu-cret-logos adus contribuţia la realizarea proiectului. Eu vreau să le aduc mulţumire din partea autorităţii tuturor pentru că au făcut un lucru extrem de important: după mai bine de o sută de ani, altcineva decât statul construieşte o şcoală în municipiul Bistriţa. Colegiul Naţional ”Liviu Rebreanu” este ultima clădire de şcoală construită în Bistriţa de altcineva decât de statul român, e vorba de Biserica Evanghelică. În urmă cu exact 106 ani a început construirea acelei şcoli care a devenit una de elită şi a continuat tradiţiile unei şcoli mult mai vechi, Gimnaziul Evanghelic. Eu vă doresc să vă ridicaţi la nivelul speranţelor şi aşteptărilor, să puneţi o piatră de temelie fiindcă asta este ce faceţi aici, elevi, părinţi şi profesori, la o şcoală nouă. Vă aşteaptă o pagină albă pe care trebuie să o scrieţi, dar să nu uitaţi niciodată că piatra de temelie a acestei şcoli e pusă acum şi aici de cei care intraţi în sălile de clasă. E o responsabilitate imensă. Cum va fi piatra de temelie, va fi şi construcţia. Eu vă doresc să aşezaţi o piatră de temelie şlefuită perfect. Vă doresc un an şcolar frumos şi fericit. Dumnezeu să ne ajute!”.

Camelia Tabără – inspector şcolar general: „Am venit cu multă emoţie şi bucurie să văd o şcoală care acum cinci ani începea timid într-un corp al Colegiului Naţional ”Andrei Mureşanu”, în regim de după-camelia-tabara-logosamiază, cu oameni inimoşi, dispuşi să se angajeze financiar la temelia unei şcoli pe care şi-au doreau cât mai potrivită pentru vremurile în care trăim. Am urmărit cu atenţie dezvoltarea şcolii şi nu pot să am decât cuvinte de laudă şi de admiraţie fiindcă ştiu bine sistemul şi ştiu ce înseamnă efortul de a adăuga plus valoare unor copii, astfel încât să îi aduci să facă faţă standardelor naţionale. Reuşita de 100% pe care Liceul Logos a avut-o anul acesta (la Evaluare Naţională şi Bacalaureat -n.a.) confirmă ceea ce am spus. Mă bucur că, în peisajul bistriţean, a apărut o şcoală privatizată complet, cu ciclu primar, gimnazial şi liceal, o şcoală care se afirmă ca avantaj competitiv cu ceea ce manualul de management numeşte efectivitate, adică acolo unde rezultatele acţiunii răspund nevoilor reale ale beneficiarilor. Cum beneficiarii noştri sunt copiii, cred că mai important ca orice altceva acest ton unitar pe care Liceul Logos reuşeşte să-l dea, acelaşi mesaj pe care copiii îl primesc la şcoală, în familie şi în biserică. Eu consider că e o şcoală care intră într-o competiţie onestă cu şcolile de stat, iar câştigători nu pot fi decât sistemul educaţional şi societatea în ansamblul ei. Doamne ajută să avem cu toţii un an bun!”.

Radu Moldovan – preşedintele CJ: „Simt că acest liceu va avea ceva special. Mă bucur foarte multradu-moldovan-logos pentru aceşti copilaşi minunaţi care au o şansă în plus faţă de mulţi dintre noi şi mă refer la dotările pe care le are şcoala aceasta. Le mulţumesc celor care au investit în acest proiect minunat pentru că se gândesc la viitorul ţării noastre, al şcolii, al creştinismului şi au băgat adânc mâna în buzunar unii dintre ei, au pus mână de la mână şi au transformat acest vis în realitate. Era foarte greu de crezut că, în cinci luni de când v-aţi rugat pentru această şcoală, astăzi să inaugurăm Liceul Logos, dar se vede că cei care au făcut au credinţă şi acest vis Dumnezeu l-a transformat în realitate. Mi-aş dori să existe cât mai multe vise îndeplinite prin credinţă. E important să-i învăţăm pe aceşti copilaşi că, fără Dumnezeu, fără voia Lui, dublate de seriozitate şi muncă, e foarte greu să realizăm ceva în viaţă. Noi suntem alături de asemenea proiecte, am fost fost şi vom fi. Sunt mândru că în Bistriţa se inaugurează acest Liceu Creştin Logos. Vă felicit din suflet pe toţi, vă urez multă sănătate şi succes. Dumnezeu să binecuvânteze România!”.

Remus Oniga – director Liceul Creştin Logos: „Consider că avem un mare avantaj prin faptul că remus-oniga-logosvalorile moral creştine susţinute de şcoala noastră sunt aceleaşi cu cele susţinute de dumneavoastră ca cetăţeni ai unei ţări care, într-o majoritate covârşitoare, se declară creştină. Astfel, munca, responsabilitatea, conştiinţa curată şi respectul sunt cele mai bune ingrediente care pot stimula şi susţine efortul procesului educaţional în scopul obţinerii unor rezultate şcolare bune. Fie caDumnezeu să ne dea multă înţelepciune şi putere de muncă tuturor. Maica Tereza spunea: Există un lucru pe care tu poţi să îl faci şi eu nu pot şi există un lucru pe care eu pot să îl fac şi tu nu poţi. Haideţi să facem ceva frumos împreună”.

Consilierul județean Robert Sighiartău: ”A fost inaugurată clădirea nouă a Liceului Creștin Logos, cel mai mare proiect privat din domeniul educațional din județul Bistrița-Năsăud, construit exclusiv cu fonduri din mediul de afaceri, în 5 luni. Pe mine și pe familia mea ne leagă multe aspecte de acest liceu, mai ales că tatăl meu și-a dorit ca în județul nostru să fie înființată o unitate privată de învățământ. Acesta este și motivul pentru care familia mea a susținut, încă de la început, proiectul Liceului Creștin Logos. Le doresc tuturor elevilor și dascălilor ca, odată cu noul an școlar, să continue seria reușitelor din acești 4 ani care au trecut de la înființare și să păstreze ca piatră de temelie pentru educația copilașilor noștri aceleași valori creștin-morale care i-au consacrat”.

CLICK PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII 

În etapa următoare, vor fi construite în acelaşi perimetru o grădiniţă, o sală de sport, un cămin internat şi un teren de sport, toate urmând să alcătuiască un campus.

logos-10 logos-11 logos-12 logos-13

45 comentarii

  • bravo! scoala terminata in 5 luni nu in 8 ani (la CNLR proiectul a fost facut in 2008)…
    diferenta e ca acolo nu se fura ca le e frica de Doamne-Doamne.

    • Pentru că privaţii nu sunt obligaţi să treacă prin corvoada birocratică: licitaţii pe SEAP, începând de la proiectare până la execuţie, nu trebuie să aştepte cu anii răspunsul Consiliului de Soluţionare a Contestaţiilor sau decizia instanţei, nu trebuie să lucreze cu firma care vine cu preţul cel mai mic şi execută lucrările cel mai prost. Privaţii investesc banii în exact ce materiale doresc, lucrează cu ce firme vor, fără un milion de alte probleme pe cap, gen Curtea de Conturi, legea achiziţiilor publice. O legislaţie extrem de stufoasă şi de greoaie pune mari frâne la orice investiţie cu bani publici. Aceasta este explicaţia logică şi raţională.

    • Vorbim de stufarisul din administratie si legi, dar uitam ca primarii si consilierii au colegi deputati, senatori sau ministri.
      De ce nu au imbunatatit cadrul legal si administratia daca erau atat de proaste?
      Pe de alta parte, exista exemple de oameni care au reusit sa treaca peste hatisul birocratic.

    • Nu fura???:)))Sunt cei mai mari …. Diferenta e ca ei se ajuta in „ale furtului” spre deosebire de noi , care ne acuzam unul pe celalalt!

  • bravo!
    scoala terminata in 5 luni si nu in 8 ani (proiectul de la CNLR a fost inceput in 2008)
    diferenta e ca aici le este frica de Doamne-Doamne si nu fura sau mint ca ipocritii care ne conduc.

    • asa-i nu fura asta-i cuvantul potrivit ci investesc totul in ce trebuie ,nu cum insinuiaza unii de mai sus! Cand crezi cu adevarat in Dumnezeu nu furi! Si noi crestini ne temem de Dumnezeu!

    • nu te opreste nimeni sa iti dai copilul la liceul crestin Logos! Chiar asta e ideea..copii au sansa sa invete intr-un mediu sanatos si moral..

    • si ca sa iti dai seama de ochiul cu care privesti acest aspect, ar fii trebuit sa vezi ca si biserica baptista e implicata …deci daca ai o problema personala cu penticostalii, te inteleg

    • Noo, aici îmi aduc copilul, dacă asta e singura scoală morală. Mi se părea mie că învăța numai lucruri rele la Sieu, l-am adus în oras, da so apucat să fure, să cersească, măcar aici la Rogos știu cal fac om, sau rămâne tot magari. Da cum pot săl înscriu și eu dacă nui baptist, primti pe oricare ?

    • Nu este doar pentru ei liceul este deschis pentru orice confesiune crestina cu conditia ca, copilul tau sau al meu sa fie bine crescut si sa aiba valori morale!

    • De ce egoisti ? Am intelea ca scoala- i deschisa ptr toti care vor sa invete indiferent de confesiune nu ada cum se intampla la liceele patronate de biserica ortodoxa sau catolica

  • bravo lor….nu e de mirare….70% dintre cei mai potenți oameni de afaceri din județ sunt neoprotestanți…și sunt uniți….ar trebui să învețe și ortodocșii de la ei unitatea asta a lor de grup….de castă religioasă….apoi e o bucurie mare că tinerii neoprotestanți vor studia limbile străine autentice….franceza,engleza,germana cu dascăli calificați…..să nu mai vorbească în limbile alea indescifrabile pe care îi învață pastorii din adunările lor când zic ei că se pogoară sf.Duh:…..bura….buru….bura….buru…..prrrrrrrrrrrrrrrrr…..fsssssssss…apoi se poate studia istoria crestinismului cea de 2000 de ani de la Hristos si nu doar cea de 100 de ani de la Carol Parham din SUA…..succes…..si la mai mare…..

    • Hai sa nu ii mai laudam atata. Cultele neoprotestante colecteaza 10% din tot ce castiga credinciosii lor. Se numeste zeciuiala. Nu ma mir ca au construit un liceu de un milion de euro, ma mir ca au construit doar atat. Faceti un calcul, cultele neoprotestante sunt putrede de bogate. 10% procente din salariul tuturor pocaitilor din Ro, asta da afacere. Unde-or fi banii? Ai acuzam pe ortodocsi ca sunt lacomi de bani, dar pocaitii tac si fac averi.

    • Exact istoria creștinismului de la cincizecime (Rusalii) când Duhul Sfânt sa pogorât si oamenii vorbeau in limbi, nu istoria orto… sectă de la Constantin si Elena încoace ! Apoi neoprotestanții sunt cei mai bogați de pe pământ . Ei au pe Domnul Isus de partea lor! Tu il ai ,, creștine” cârcotaș ??? Doamne binecuvântează lucrarea asta in continuare !!!

    • ”Neoprotestanții sunt cei mai bogați de pe pâmânt. Ei au pe Domnul Isus de partea lor”- delir religios.

    • Florine, voi nu existati decat de la Carol Parham incoace… Stii cine a fost Carol Parham? Intemeietorul confesiunii penticostale, fapt petrecut pe la 1901!!! Asa ca lasa tu istoria Bisericii, care te depaseste si mai pune mana pe carte. Neoprotestantii ar fi mult mai bogati daca s-ar cunoaste pe sine mai mult si n-ar mai debita tampenii cu „orto-secta” de la Constantin. Credinta ortodoxa exista cu mult inainte de Constantin, fiind chiar intemeiata de Iisus spre surprinderea ta si a multora. Voi il aveti intr-adevar pe Domnul Isus, dar crestinii ortodocsi Il au pe Iisus… O mica diferenta semnificativa, pentru ca mai au si cele legate de lucrarea Sa in lume: Sfanta Fecioara, Crucea facatoare de viata, Chipul Sau nefacut de mana si mai ales ceea ce voi nu o sa aveti niciodata: Trupul si Sangele Sau la Sfanta Liturghie cu care ne impartasim. Asta numesc eu bogatie… In rest, fiecare cu bogatia lui si ar fi bine sa ne vedem de ea cu evlavie si curatie sufleteasca.

    • Puteti spune ce vreti pentru ca de cand ma stiu ne-ati urat fara sa va facem nimic dar e ok in Biblie scrie ca veti fii uarati si huliti si batjocoriti din pricina numelui meu! ,dar nu uitati ca Dumnezeu este mare si El nu se lasa batjocorit! In locul vostru m-as teme!

  • In sfarsit, un exemplu de abordare serioasa privind intemeierea unui campus scolar. Avand la dispozitie o suprafata de 2 hectare de teren, de la inceput au putut fi proiectate toate constructiile, intr-o conceptie unitara si functionala. Asadar, dispunand de o suprafata generoasa aceasta a permis ca in interiorul acestui campus, pe langa cladirile destinate procesului de invatamant sa poata fi proiectate si amenajate terenuri de sport, parcuri, sali de sport, biblioteca si alte utilitati. Desi proiectul a demarat abia la sfarsitul lunii martie, 2016, iata ca primul corp de cladire cu destinatie de invatamant a fost deja finalizat odata cu inceperea anului scolar 2016-2017. Asta inseamna initiativa privata a fundatiei Gamaliel in spatele careia se afla oameni de actiune precum Ioan Repede, directorul Intreprinderii Rombat SA,Bistrita.

    • Asa este bistriteni nostri in loc sa fie mandri ca sa mai facut ceva frumos si de folos in orasul asta nu stiu decat sa batjocoreasca! Asta se numeste invidie!

  • Domnule Costan „da un leu” , dupa exprimare dumitale, cred ca te afli printre cei care sumt vesnic nemultumiti dar totdata nu fac nimic pt ca societatea sa se ridice si prin mana lor; printre cei care de 26 de ani se plang ce rau e in Ro, ca nimeni nu face nimic iar cand cineva face, sare plin de invidie si rautate ca de ce face.
    Vrem sa traim intr-o societate placuta din toate punctele de vedere, haide totusi sa constientizam ca pentru asta trebuie a facem si altceva in afara de critica si a ne da cu dorsalul de pamant. …in rest apreciez implicarea dumitale, chiar si negativa…

    • Dragu meu, așa o fi la dumneata în Babilon, dar la mine la Sieu, omui om nu javra. Să se facă cât de multe dar cu bun simț

  • Pai daca tot e privata, ce cauta astia la inaugurare?? Cu ce au contribuit ei, cu terenul si locatia?? Cretu sa isi vada de Wonderlaandul lui si Emilut de asfaltari…hai, la treaba, ca iarasi vin alegerile si va apucati de cersit voturi.

    • Adevarat. Saptamana trecuta, raducu rastignea invatamantul particular local fara cea mai mica jena in baza unor vorbe soptite in treact pe la urechile lui fine, de catre alti devoratori de fonduri publice.

  • Nu conteaza cine a facut si de ce a facut, cat timp e cu bani privati.
    Conteaza , intre altele, învatătura ce rezultă, că se poate face mult şi cu bani mai puţintei.
    Cretu şi Rusu şi alţi DOMI ca ei, ar trebui să ia aminte, iar curtea de conturi cu atat mai abitir. Cum au facut ei (recte cretu si rusu) în 8 ani, cu 5 milioane euro, ceva mult mai slab ca Fundatia gamaliel ? Unde s-au dus banii ?
    Omul sfinteşte locul.

  • Curiozitatea mea ține de numărul noilor adepți într-un an școlar. Că până la urmă acesta este scopul scolii. Inclusiv o „sortare” a copiilor. Cei buni/creștini si ceilalți. Am auzit o remarcă la unul din părinții cu elev sau elevi la Logos:”La noi la crestini…” Restul…deduceti d-voastră.
    O zi frumoasă si un an scolar bun tuturor copiilor, crestini si …ceilalti, cum or fi ei.

    • Oare de unde atata ura doar pentru ca „ei” au facut? Nici macar umpic de folosire a creierului inainde de a sarii la acuzatii!

      Contrar cu „cei bunie/crestini si ceilalti” cand scoala asta s-a deschis in afara claselor 0 si 1, majoritatea copiilor care au venit au fost adusi aici ca in scolile unde erau nu faceau nimica, sau faceau numai prostii si paritntii au vrut sa le schimbe contextul in speranta ca si copii lor se vor schimba in bine. Rata de preomovare 100% la capacitate si bac arata ca scoala performeaza la standarde nationale, dar nu arata munca ce s-a dus in spate la a aduce niste copii problematici la acest nivel.

      Oare nu ati vrea si dumneavoastra o asa „sortare” ?
      Paritnele ce citati se referea probabil la restul scolilor unde copilul lor se pierdea nu numia in identitatea crestina (si doar toata tara se declara crestina) dar si in alte probleme, si ca scoala asta poate l-a ajutat sa isi recupereze copilul din mediocritate.

  • Locul ales e f inspirat, gard în gard cu țiganii de la anl-uri, e mană cerească pentru țigani. Copii bogați pe teritoriul lor. Să vezi de-acum știri, mi-au luat telefonul, mi-au luat banii, m-au amenințat când ieșeam de la școală, poate mai iese și de-o partidă de sex…

  • A,deci asta-i pe bani…Frumos!!Pai cum sa lauzi o afacere in invatamantul romanesc,Doamna Cristiana Sabau?Orice afacere ,e afacere.Nu putem compara invatamantul privat cu cel de Stat..doar din privinta banilor.Calitatea e aceeasi sau mult inferioara la privati.Si ma mai puteti lasa cu atatea licee crestine?Un ateu n-are nici o sansa aici…Poate ca al nu e om….???

  • Bai fratilor eu stiu cum sunt pocaiti si ei sunt hoți si tîlhari asa ca nu credeti ca in biserica sfântă treime cu zic ei nu sunt pt ca stiu pe mulți care sunt niste morminte varuiete prin afara duminică iar înăuntru sunt putrezi pr ca in timpul săptămâni sunt oameni care isi bat joc de oameni ioan repede îmi vine sa rad vames care sta la poarta cetăți sa vadă lumea ce face elsau sau ros ,sigartau si alți cai de ei sincer zis pocati mai fratilor daca vreti sa fim pocaiti cum ziceti voi haiseti sa citim biblia si sa vedem suntem cu scrie sau suntem de fatada ada ca nu mai ridicati pocaiti din bistrita ca sincer mie mie rusine sa spun pocaiti de duminica

  • sesizez un lucru suntem atrasi mai mult de lucrurile negative , oare de ce ? Eu cred ca suntem alimentati cu lucruri negative, toata mass media este plina de stiri negative, la serviciu ne place sa barfim pentru ca asa sunt emisiunile din ziua de azi , cand o mana de oamenii fac un lucru extraordinar pentru societate nu mai avem capacitatea de a ne da seama ca lucrul asta este pozitiv( noi stim sa gandim numai negativ) ar trebuii sa ne schimbam mentalitatea dragi romani.
    Acest liceu va fi un liceu in care se va interzice fumatul, bautura , bataia, drogurile copiii nostri vor venii imbracati decent. Eu mi-as dorii sa imi dau copiii la un asemenea liceu cred ca i-as da pe mainile unor oameni care mi-ar ajuta copilul sa fie un om de calitate intr-o societate plina de oameni plini de rautate . Nu uitati oameni buni ca raul distruge, distruge sufletul.
    De la atata negativism apare stresul si toate problemele oamenilor, daca am fi niste oameni bucurosi nu am suferii de stres.
    Am scris acest comment ptr. ca am vazut ca desi s-a facut un lucru bun pentru Bistrita se gasesc oameni care comenteaza in mod negativ( nu stiu la ce ii poate ajuta negativismul asta)

  • Salut initiativa!Este un bun exemplu pentru comunitate.Am putea si noi,crestinii ortodocsi,mult mai numerosi si se pare mult mai „sfatosi”,sa incercam un exercitiu asemanator!De critici,mi-i podul plin.Pentru asa ceva,ofer „zeciuiala”si experienta mea „antrepenoriala”.Cine se mai inscrie pe lista scurta?!

  • Personal sper, ca elevii de la Logos, să frecventeze școala, să fie silitori și mai ales să nu absenteze de la orele de gramatică precum fratele Victor si fratele George. Într-o altă ordine de idei, nu cred în mărinimia sponsorilor atâta timp cât în societățile pe care le conduc, dacă nu faci parte din clan nu ai loc nici ca om de serviciu. Referitor la mult lăudatul procent de promovabilitate de 100% la examenul de bacalaureat, ar fi trebuit precizat, pentru o informație corectă, că au fost 8 elevi admisi. Într-adevăr este o constructie frumoasă dar era mult mai utilă dacă sefii clanului si-ar fi propus altceva. De exemplu, sa ofere o alternativă la învățământul de stat si nu o modalitate de izolare față de „cei răi” cum spunea un alt „negativist”. Totodată nu cred în bunăvoința gratuita a „crestinilor”, întodeauna urmăresc ceva, iar acel ceva nu prea se împacă cu crestinismul.
    Din suflet,
    Dumnezeu cu voi.

    • @Adrian Purcsa.
      În topul liceelor cu cele mai bune rezultate se situează Liceul Creștin Logos – 100%, Colegiul Național ”George Coșbuc” Năsăud – 96,23% și Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” Bistrița – 95,48%. La polul opus sunt Liceul Tehnologic Lechința – 0,00%, Liceul Tehnologic Telciu – 7,14%, Liceul Tehnologic Forestier Bistrița – 11,11%, informează Inspectoratul Școlar Județean.

  • Jenant, pentru cei care fac comentarii rautacioase ! folositi timpul pentru ceva util.
    Felicitari pentru aceasta scoala.
    Eu, desii lucrez la o mare scoala si sunt ortodox o sa imi inscriu nepotii la aceasta scoala, unde cu siguranta are multe de invatat. Crestinii, pocatii dupa parerea mea sunt deosebiti si cu mult bun simt, educati, ingrijiti,eleganti. Eu fara retinere cand voi avea nepoti, o sa propun parintilor sa inscrie copii la aceasta scoala

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.