Actualitate

Lidl a început demersurile pentru a ridica al patrulea magazin la Bistrița

Compania Lidl România SCS a depus documentele pentru obținerea avizului de mediu în vederea construirii, la Bistrița, a celui de-al patrulea magazin din rețeaua sa după cele din Parcul Municipal, Calea Moldovei și Andrei Mureșanu.

Noul magazin va fi ridicat pe str. Compozitorilor, nr. 9, str. Sigmirului, nr. 1. Prima versiune a planului poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, în zilele de luni-joi, între orele 900 – 1500 şi vineri între orele  900 – 1300. Observaţiile/comentariile şi sugestiile se primesc în scris la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, în termen de 18 zile  de la data publicării anunţului.

În 2021, Lidl a raportat o cifră de afaceri de 14,8 miliarde de lei, în creștere cu 16% față de rezultatul înregistrat în 2020. Este al doilea an în care Lidl reușește această performață. 

Parte a grupului Schwarz, Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În România, retailerul a intrat pe piață în urmă cu zece ani prin preluarea discounterului Plus.

13 comentarii

 • Asta-i tata !
  Sa mai puna cineva morcoji in gredina.
  Pe dracu, pana la urma tat pe a doua strada va exista cate un Supemarket,
  Au vazut companiile straine ca fraierii din Romania isi dau tati banii pe haleala cu euri si le place gustul.

  • Nu da idei …că azi-maine te trezești cu un mega cofland in locul halei din Decebal și o mega parcate în locul pietei

  • Balane nu toti pot sa isi haleasca mocovu propriu care iti creste in spate de frica demolarii cocioabei fara autorizatie si ppentru xare ai dat cu limba de zor in stanga si in dreapta.

  • @ Gică pro, Depozitul de fier vechi este necesar să fie mutat din mijlocul orașului undeva lângă calea ferată între Sărata și Sărățel și de ce nu în locul lui să se facă un Kaufland.

  • pana sa o asfalteze sa o aranjeze macar si pe giolbanii ce si-au mutat curtile in strada sa ii amendeze si sa ii puna sa isi mute gardul pana unde au terenul in acte, nu pana unde ii taie pe ei capul

 • Dacă nu venea Lidl în Andrei Muresanu nu se repara și nici lega str. Colibitei de Slavici niciodata .Acum norocul i-a lovit pe cei de pe Compozitorilor , care tot datorită Lidl vor avea sens giratoriu in față la Dedeman .

  • Ca sa nu vorbim de faptul ca cei de pe Andrei Mureșanu și blocurile din zona Colibitei au unde parca

  • Ca la noi pe feuda grofului:
   Se publică online planurile doar atunci când nu se poate face nimic și sunt realizate toate prostiile.
   Vezi cum au dat publicității online schițele Liniei Verde doar după ce sa turnat primul strat de asfalt pe străzile Șincai și Bălan și lumea sa întrebat cei cu prostiile acestea. Și bineînțeles că cu această ocazie ce din primărie au UITAT INTENȚONAT să publice și schițele străzilor Dornei, Calea Moldovei și celorlalte străzi pe unde nu sa început lucru. O să le publice abia după ce se toarnă primul strat sau după ce sunt gata și o să ne spună că suntem niște proști inculți și ceea ce vedem nu există că realitatea este cu totul și cu totul alta.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.