Actualitate

Gloria 2018 și-a prezentat lotul. Seara amintirilor: Old Boys Gloria Bistrița vs. Liga Legendelor

(FOTO) Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița a găzduit prezentarea echipei Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pentru noul sezon al Ligii a III-a, precum și un meci demonstrativ între fostele glorii ale fotbalului bistrițean și românesc, în frunte cu Dorinel Munteanu, Florin Prunea, Viorel Moldovan, Lucian Sănmărtean.

În arena din parc a avut loc prezentarea echipei de fotbal, care din această vară a fost preluată de clubul Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, aflat în subordinea Consiliului Județean.

Gloria 2018, care va debuta la sfârșitul lunii în noul sezon al Ligii a 3-a, este pregătită de Dan Matei (antrenor principal), Dorel Zegrean (antrenor secund) și Călin Albuț (antrenor cu portarii) și îi are în componență pe: Bogdan Checicheș, Octavian Ivan, Sergiu Mureșan – portari, Bogdan Milandru, Claudiu Meșter, Andrei Gal, Andrei Dicu, Paul Potra, Andrei Joca, Vlăduț Patca, Raul Runcan – fundași, Petruț Chirlejan, Adrian Nalați, Pedro Vărărean, Bogdan Pop, Leonardo Mituscsak, Darius Andrecuț, Cristian Mihali, Alexander Trifan, Răzvan Sulici, Andrei Enescu – mijlocași, Marius Curtuiuș, Ovidiu Stoianof, Alin Damian – atacanți. Din stafful tehnic mai fac parte Paul Șomodean – team manager, Horațiu Horoba – director sportiv, Eugen Voica – director tehnic, Claudiu Rogozan – kinetoterapeut, Alin Cioancă – maseur.

Echipa bistrițeană va face parte din Seria a IX-a a Ligii a 3-a, alături de CSO Cugir, Avântul Reghin, Sticla Arieșul Turda, Unirea Ungheni, CS Hunedoara, Unirea Alba Iulia, Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca, CS Ocna Mureș, Academia de Fotbal Viitorul Cluj.

Gloria 2018 va debuta în deplasare cu Avântul Reghin, în 28 august. Aici programul turului.

”Vă mulțumesc că ați venit în număr atât de mare la resuscitarea fotbalului bistrițean, sunt foarte bucuros să văd atâta lume în tribună. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat să ajungem aici. Sper ca prin rezultatele bune să fiți alături de noi în număr la fel de mare, să ducem Bistrița acolo unde merită și unde a fost atâția ani: în Liga a 2-a, în Liga 1”, s-a adresat publicului team managerul Paul Șomodean.

S-a ținut un moment de reculegere în memoria unor foste glorii plecate dintre noi: Hurloi, Moga, Manea, Radu, Andrecuț, Ferencz, Sigmirean, Coman, Damian, dar și în memoria lui Jean Pădureanu, în aplauzele spectatorilor, circa 3.000.

După evenimentul de prezentare, a început meciul amintirilor (2 reprize a câte 30 de minute) între Old Boys Gloria și echipa Ligii Legendelor. Cu această ocazie, publicul i-a putut revedea pe o parte dintre cei care i-au scos în stradă pe români pe vremea ”generației de aur”, dar și pe cei care au scris istorie pentru Gloria de-a lungul timpului.

La pauză a fost 0-0. În repriza a doua, Emil Dăncuș a deschis scorul pentru gloriile bistrițene, Răzvan Pădurețu a egalat rapid pentru Legende, iar partida amicală s-a terminat 1-1.

AICI VIDEO

Old Boys Gloria Bistrița: Călin Albuț, Aurel Nalați, Dorel Zegrean, Valer Săsărman, Emil Dăncuș, Ioan Miszti, Paul Czervenski, Dănuț Matei, Ilie Lazăr, Sergiu Costin, Alin Chibulcutean, Sergiu Mândrean, Adrian Florea, Paul Șomodean, Marius Tanca, Lucian Sănmărtean, Toma Ivan, Eugen Voica, Costin Pascu, Viorel Moldovan.

Liga Legendelor: Costel Câmpeanu, Florin Prunea, Dorinel Munteanu, Ovidiu Maier, Lucian Goian, Romulus Buia, Gabriel Cânu, Răzvan Pădurețu, Iulian Mihăilă, Daniel Vlădescu, Adrian Brăcăcel, Radu Rus, Radu Feneriu.

Arbitri: Dan Jiga – Adrian Voica, Claudiu Ștefănuți.

”Am dat restart tradiției fotbalului bistrițean, odată cu sprijinirea echipei de fotbal a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și evenimentului de prezentare a acesteia. A fost o atmosferă de care ne era tare dor, cu tribune pline de suporteri care iubesc sportul rege. Mulțumim din suflet jucătorilor ce au scris istoria fotbalului din România și din Bistrița-Năsăud, care au jucat un meci ce ne arată că fotbalul este o stare de spirit, el nu are vârstă și merită implicarea noastră. Mult succes echipei! Să ne faceți mândri de voi și să continuați să puneți Poarta Transilvaniei pe harta fotbalului. Continuăm să sprijinim performanța!”, a transmis la final președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, care asistat la meci alături de componentele echipei de handbal.

”Vreau să le mulțumesc celor peste 3.000 de bistrițeni care au venit pe stadionul ”Jean Pădureanu” la meciul Old Boys Gloria Bistrița – Echipa Legendelor, precum și vedetelor de pe teren care ne-au onorat cu prezența și ne-au adus aminte de vremurile bune ale fotbalului. A fost un spectacol, o sărbătoare, un eveniment pe care toți l-am așteptat de mult timp. În același timp, le transmit mulțumiri: Tuturor sponsorilor meciului de fotbal, oameni buni și pasionați de sport, cu ajutorul cărora am reușit să acoperim toate costurile legate de organizarea meciului de fotbal. Jurnaliștilor locali care au promovat evenimentul și au fost alături de noi. Voluntarilor care au muncit la curățarea stadionului și la desfășurarea în bune condiții a evenimentului. Bistrițenilor care au venit la stadion cu rechizite școlare pe care le-au donat Asociației Impact în cadrul campaniei „O șansă egală la educație”. Nu în ultimul rând, vreau să urez mult succes, în noul sezon, echipei de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud! Sper să faceți performanță și să umpleți stadioanele cu suporterii voștri bistrițeni!”, a menționat președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, unul dintre organizatori.

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/posts/390865259076872
https://www.facebook.com/CSGloria2018/posts/978495206044425
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10159541206553762&id=653373761

5 comentarii

 • Ce a facut Gloria concret pentru municipu, decat bani inmormantati intrun stadion salarii nesimtite la jucatori, la antrenori si manageri, sa faca din nou fotbal dar sa fie platiti din cat castiga din bilete sa intretina stadionul sa plateasca utiitatile, sa vad atunci cati ar mai vrea sa fie fotbalisti sau antrenori, asteapta cu totii bani mocca de la putere, bani pentru care tot platitorii de bile trudesc si asuda.

 • In traducere:
  Romania e codasa europei la oameni care practica sportul, bolile de inima tot mai des.

  Gloria e locul unde primaria a pompat, CJ pompeaza bani si mafiotii ii scot pe cealalta parte. Grosul se impartea cu Cretu&Co pe vremuri, Raducu ia partea acum.
  Ne lipseste o baza sportiva adevarata cu terenuri de tenis, fotbal, basket, piste de alergare, squash, workout in aer liber!! pentru seniori si tineri, amifteatru – asta e un proiect adevarat pentru oras, restul povesti.
  Sportul se practica

 • Desigur, salut munca si ambitia unor jucatori care merita sa fie promovati.

  Ar fi fost mult mai multi, dar na coruptia unor antrenori chiar din poza, „regele” de ex a decis altfel traseul Gloriei.
  Ii promova pe unii pilosi descurajand talentele si oamenii muncitori.
  Banul nu munca se cauta.

 • Gloria Bistritei trebuie sa revina in primplanul fotbalului romanesc . Exista traditie , exista infrastructura , exista sprijin . Tanara echipa a Gloriei de azi trebuie incurajata in incercarea ei de a face primul pas : Liga 2 !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.