Actualitate

Locuri de muncă în Marea Britanie. Când se fac recrutări la Bistriţa

Bistriţenii care doresc să lucreze anul acesta în străinătate pot participa la interviuri organizate între 12 şi 14 februarie în oraşul nostru de o firmă de recrutare care furnizează forţă de muncă sezonieră în agricultura din Marea Britanie.

„Pe 12, 13 și 14 februarie, ne vom deplasa in Bistrita pentru interviuri. Daca aveti prieteni sau familie care sunt interesati de un loc de muncă în Marea Britanie, vă rugăm să contactaţi biroul din Bucuresti la 0314 358 224 de luni până vineri între 9.00 şi 17.00”, scriu reprezentanţii firmei pe Facebook.

Oportunitățile de lucru sezonier ce sunt disponibile în Marea Britanie se axează în prezent pe munca necalificată:  recoltare (culegere) și întreținere recoltă într-o gamă de sectoare agricole: flori, fructe, salate și legume. De asemenea, se caută controlori de calitate sau lideri de echipă / supraveghetori.

Potrivit site-ului, compania care face recrutări activează ca furnizor specializat de muncă sezonieră în agricultura din Marea Britanie începând cu 2013.

Sursa foto: Facebook

1 comentariu

  • atentie la legalitatea contractelor!!!!!verificati firma inainte de a da orice suma de bani.Daca se solicita orice suma de bani, cat de mica, este clar ca se incearca o smecherie!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS