Lucian Adrian Ungur a a susţinut examenul de primire în profesia de avocat la Cluj-Napoca şi nu este singurul care nu a reuşit să acceadă în breasla avocaţilor. În data de 10 octombrie, când s-au anunţat rezultatele, au mai aflat că sunt respinşi George Bilan cu 6,61, Ina Bojor (Ilişuan) cu 4,34, Daniel Zsolt-Bela cu 3,68, Sorin Ianoş cu 5,15, Mihai Lanţoş cu 6,,03, Iulia Pop cu 6,54 şi Mirela Vrânceanu cu 6,03
Dintre absolvenţii de Drept din Bistriţa-Năsăud care au dat examenul la Cluj-Napoca, doar Marieta Ploscar a luat 7,39 şi a fost admisă, la fel ca şi Adriana Ţîra cu 7,85. Potrivit regulamentului, pentru a fi admişi, candidaţii aveau nevoie de media şapte.
Dacă va dori să devină avocat, Lucian Adrian Ungur va trebui aşadar să mai înveţe. Vă reamintim că în 29 decembrie, el va împlini 41 de ani. A absolvit Liceul Forestier din Bistriţa şi în paralel Şcoala de meserii, apoi Facultatea de Drept la Universitatea Ecologică Bucureşti, cu diplomă de licenţă. În 1998 a deschis primul magazin Casa de Vis, în 2005 a intrat pe piaţa constructiilor, iar în 2006 a înfiinţat Fundaţia „Mirela şi Lucian Ungur” care are scop caritabil.
La alegerile din 2012, Lucian Adrian Ungur a candidat din partea PP-DD la funcţia de primar, dar şi la un fotoliu de consilier local pe care l-a şi obţinut iniţial, dar, în urma unor manevre de partid, i s-a retras sprijinul politic. Ulterior, a candidat de deputat în Colegiul 1, dar în toiul alegerilor parlamentare a fost implicat a fost implicat într-un scandal cu iz penal, el denunţându-l la DNA pe Octavian Seciu, liderul de atunci al formaţiunii lui dan Diaconescu, pe motiv că i-ar fi cerut mită pentru a-şi putea depune candidatura.
Dacă în iunie 2012, pe numele lui Ungur puneau ştampila 4617 persoane ca să ajungă primar al Bistriţei, la alegerile parlamentare doar 2805 au vrut ca el să ajungă deputat în Colegiul 1 Bistriţa-Livezile. Ulterior, Ungur s-a retras cumva din viaţa publică, având numeroase probleme cu Fiscul care i-a pus sechestru pe mai multe bunuri şi chiar a scos la licitaţie unele apartamente construite de Lucian Adrian Ungur cu scopul de a le vinde.
La anul probabil o sa incerce iar la barou dl. Ungur. Si atunci o sa scrii un articol ? (si anul trecut ai scris)
Persoanele care de bună voie şi nesilite de nimeni au decis să intre în viaţa publică şi în lumina reflectoarelor cred că şi-au asumat şi riscul de a fi monitorizate uneori chiar pentru restul vieţii.
cristiana pe acest om il monitorizezi dar pe unicatul ala de primar de la odorhei nici ca te intereseaza…oare de ce ….sint …..multe si chiar ca nu vrei cu odorheiu te mai intreb oare de ce….
da CRISTIANA fenomenul ala de la odorhei a dat pentru permis de conducere de vreo 2o ori…nu stie cite sate are comuna….si nimic …ai vazut cum merg comentariile…reiting mare…ce zici incerci ceva zilele urmatoare dam informatii…..GRATIS.
Dragi Oana si Ion…nimeni nu va impiedica sa faceti un „odorheianulonline.ro”…
ce te irita zdarie brinza nu cumva sa prinzi mucegai …oameni pot scrie niste adevaruri nestiute…
2,86 – valoarea lui Ungur în toate domeniile! Asta-i valoarea parveniţilor. Da prostu nu-i prost destul, dacă nu-i şi fudul.
bravo costea ai perfecta dreptate….
deja incepe sa-mi fie mila de omul asta.
si are mutra de milog…..
Adriane ce penibil este si in emisiunile tv…..
asa este Mihai. in anii cind facea cu Chiuzan emisiuni f. bune il priveam asa cu respect. si acum il respect , dar…………….e muuult mai mic. [nu respectul, el ca persoana]
Domnisoara , sunteti intr-o grava eroare si va si scaldati cu placere in ea . Ungur a garantat cu 2 imobile creantele unei societatii comerciale . Fiscul nu a pus sechestru pe bunuri acestea a fost puse la dispozitia fiscului voluntar . Creantele societatii fac obiectul unui litigiu pe contecios la instanta bistriteana . Fiscul poate pune in vanzare imobilele chiar daca ligiul nu este finalizat . Sechestru = instituirea fortata a unei masurii asiguratorii in vederea indisponubilizarii unui bun pentru a putea recupera o creanta de la cel caruia ii apartine. Garantarea voluntara a unei creante= punerea la dispozitie a unei valori mobiliare sau imobiliare in vederea garantarii unei creante pana la finalizarea definitiva a unui litigiu in vederea evitarii blocarii unei activitatii unei societati comerciale . Sa acuzi este simplu , fiti mai cumpatata ca sunteti un formator de opinie .
am vrut sa le cumpar in vara pe amindoua . am avut asa o scirba cind am intrat in scara aceea de bloc, nu mai spun pe culoare mizerie si pereti zgariati si murdari. [sa nu mai spun si de altele] nici nu am mai intrat in apartamente sa le vad , mi-a ajuns ce am vazut afara . cred ca de aceea s-a si ajuns la a 3 licitatie. asta e !!!
Pt.raul adrian . Tie trebuie sa-ti fie mila de tine nu de altii. Ungur a facut ceva in viata macar . Cei care sunt „femei” de serviciu la fabrica de cabluri nu cred ca trebuie sa se dea mari balene si sa spuna ca sunt mari investitori pe bursa iar ei nu au dupa ce sa bea apa . Ca sa poti judeca pe cineva cred ca ar trebuii sa fi dovedit ceva in viata . Nu este cazul tau . Este jenant ca si Timp Online a devenit un ziar in care toti cei fara capatai sunt promovat si mai mult cei care doresc arunca mizerile din sufletul lor fara rusine asupra celor din jur ,indiferent daca este vorba de Ungur sau altii.
saptamana trecuta l-am vazut pe U.L.A la o ferma de strans capsuni in Austria , era cu un ladoi mare in spate si strangea capsuni , asa de amarat a ajuns omul asta?
Nu ştiu ce înţegeţi prin „promovare”. Să ne uităm aşadar în DEX pentru a înţelege exact ce înseamnă acest cuvânt. „PROMOVÁ, promovez, vb. I. Tranz. 1. A ridica, a înainta pe cineva în funcție; în grad, într-o demnitate etc., a avansa. ♦ A declara pe cineva absolvent al unui an de învățământ, permițându-i trecerea în anul următor. ♦ A termina cu succes o clasă sau un an de învățământ. 2. A susține, a sprijini făcând să progreseze, să se dezvolte”.
A scrie despre o anumită persoană nu înseamnă „a o promova” aşa cum lesne puteţi citi mai sus. Noi scriem „despre”, nu promovăm pe nimeni.
Doamna Raveca, sunteţi avocata domnului Ungur? Oare aţi terminat şi dv. dreptul cu „magna cum laude” ca domnul?
O persoană „atât de titrată” şi „atotştiitoare” ca domnul Ungur este frecvent invitată la o anumită televiziune şi face emisiuni „f.f.f. interesante”, jenante chiar.
Este jenant pentru cei care nu au intrat în avocatură, deși au terminat la facultăți cu ștaif, dar totodată, corect Nu cred că e bine să apară avocați pe bandă rulantă, dar perseverent cum este, L.A. Ungur poate va ajunge avocat dacă va da examen la alt barou, de exemplu București, unde cică se intră mai ușor. Este o ambiție pe care sper să și-o îndeplinească, de dragul unor procese care, sub pledoaria avocatului Ungur, sunt sigur că vor avea sare și piper.
Nu cred că s-a spetit domnul Ungur prea mult în sesiune şi decât să avem oameni cu studii superioare pe bandă, mai bine lipsă. Cu mulţi ani în urmă, când eram student, am stat în cămin cu cineva de la drept şi ştiu ce înseamnă să te pregăteşti în acest domeniu. Nu se poate face dreptul la f.f. şi nici prin corespondenţă. Aşa câ…………
E fantastic circul pe care ni-l ofera ziarele din Bistrita si ceea ce inteleg jurnalistii prin „persoana publica”. Ma amuza teribil subiectele „despre” si nu „promovate”…domnule Ungur, va implor sa dati si la anul examenul de primire in barou, sa am ce sa consum la cafeaua de dimineata si sa mai supravietuiasca si ziarul acesta cu ceva.
Să nu păţiţi ceva suferind de grija noastră ca şi calul de drum lung, vă rugăm frumos. Până la anul e mult şi ar fi păcat să faceţi vreo boală cronică. Dacă nu supravieţuieşte ziarul să plătească dări la stat, e posibil să sunaţi degeaba la 112. Fără bani de la privaţi, statul moare. Sau nu ştiaţi asta?