Actualitate

Lucrări de amploare pe Valea Ilvelor. În curând, drum bun (VIDEO)

”Suntem tot mai aproape de a merge pe drum bun pe Lotul 4 din ”Poarta Transilvaniei”, Ilva Mică – Poiana Ilvei – Măgura Ilvei, lucrările fiind în curs și de mare amploare. Se modernizează carosabilul, se construiesc 80 de podețe, cele 4 poduri sunt deja în reabilitare, de asemenea și zidurile de sprijin pe o distanță de 6,7 km”, spune președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

Modernizarea Lotului 4 din DJ 172 D ”Poarta Transilvaniei”, Ilva Mică / int. cu DN 17 D – Poiana Ilvei – Măgura Ilvei (18,8 km), o lucrare cu o garanție de 10 ani, vizează pe lângă reabilitarea carosabilului și construirea a 80 de podețe, reabilitarea a 3 poduri, amenajarea a 64 de drumuri laterale, șanțuri și rigole carosabile, ziduri de sprijin pe o distanță de 6,7 km și elemente destinate siguranței circulației: 562 de indicatoare și parapet de siguranță pe o lungime de 6,45 km.

Constructori sunt MIS Grup SRL și LDP SA, valoarea investiției (proiectare și execuție) ridicându-se la 50,6 milioane lei (10,5 milioane euro) fonduri europene prin Programul Operațional Regional, beneficiarul investiției fiind Consiliul Județean. 

Drumul ar putea fi gata până la sărbătoarea Sfintei Marii (15 august).

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/posts/355093865987345

7 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS