Social

Lucrări de introducere a rețelelor de utilități în Susenii Bârgăului

”Mâine încep lucrările de canalizare și introducere a rețelei de apă pe strada Casar din Susenii Bârgăului! Facem astfel încă un pas spre finalizarea proiectelor de introducere a rețelelor de utilități în comuna noastră. Proiectele privind extinderea rețelei de apă și apă uzată implementate în ultimi ani în comuna Prundu Bârgăului au adus apă potabilă și canal pentru aproape toți locuitorii.

De-a lungul timpului am implementat, în colaborare cu Aquabis, mai multe proiecte pe acest segment, ultimul, care vizează “Extindere rețea de apă și apă uzată în comuna Prundu Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud” fiind și el aproape de finalizare.

Pentru acest proiect am accesat o finanțare de peste 3.9 milioane de lei prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Mă bucur că am reușit să acoperim întreaga comună cu rețele de furnizare a apei și cu rețele de evacuare și transport a apelor menajere.

Știu că a fost și încă este un disconfort și vă mulțumesc pentru răbdare și înțelegere. La final ne vom bucura cu toții că vom avea o comună modernă, cu apă, canal și drumuri noi!”, spune primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.