Actualitate

Lucrări în toi pe bd. Independenței, str. Gării și la Pasajul Decebal

Continuă în ritm susținut lucrările din proiectele cu fonduri europene Linia Verde și Reconfigurarea axei de transport public pe traseul str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului, din care face parte și pasajul pietonal subteran care se realizează în zona Pieței Decebal. Constructor este M.I.S. Grup.

Pe strada Gării și bulevardul Independenței se lucrează la trotuare și pistele de cicliști, în timp ce la Pasajul Decebal se pregătește turnarea plăcii de monolitizare, peste care va fi realizat sistmul rutier în vederea redeschiderii circulației auto înainte de Crăciun.

”Zi plină pe șantierele orașului! Se lucrează cu un ritm bun la pasajul pietonal din Decebal, pe strada Gării și pe b-dul Independenței!”, spune primarul Ioan Turc.


Durata de implementare a proiectelor cu bani europeni Linia Verde și Reconfigurarea axei de transport public pe traseul str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului a fost prelungită și la anul.

”Linie verde de transport public utilizând mijloace de transport cu motor electric, hibrid sau normă de poluare redusă”, proiect de 90.319.775,65 lei, se prelungește până în 31.12.2024: ”Stadiul fizic al lucrărilor pentru acest obiectiv este de 81%. Finalizarea lucrărilor, remedierile și efectuarea recepției la terminarea lucrărilor se estimează că vor fi finalizate până la 31.08.2024. Valoarea lucrărilor rămase de executat sunt neeligibile, fiind asigurate din bugetul local”.

”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul: str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului” – 70.826.075,05 lei, prelungit și etapizat până la 31.12.2024: ”Proiectul intră în categoria celor care pot fi etapizate, ceea ce permite decontarea cheltuielilor eligibile prin Programului Regional Nord-Vest 2021-2027. Stadiul fizic al lucrărilor este 55%. Se estimează terminarea lucrărilor și efectuarea recepției până la 30.08.2024”.

5 comentarii

 • Bravo domnului Primar pentru implicarea de astazi, insa atrag atentia ca la BIG nimeni nu sorteaza vechile dale si sunt incarcate cu pamant in remorci la gramada si nimeni nu stie unde se descarca.
  Imi vine sa ma duc dupa ele cu portbagajul masinii.
  Pacat de marea risipa .
  Sa mearga putin in santier si managerul sef al orasului .
  Economia circulara nu functioneaza deloc.

  19
  30
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS