Actualitate

Până la sfârșitul lunii, lucrări pe strada Ghinzii, de la Podul Jelnei

În această perioadă se execută lucrări de frezare, ridicare la cotă a capacelor de canal și turnare mixturi asfaltice pe strada Ghinzii, de la Podul Jelnei și pe toată lungimea pistei de biciclete.

Lucrările se desfășoară, până la sfârșitul lunii mai, în cadrul obiectivului de investiții ”Reparații curente prin frezare și turnare mixturi asfaltice pe partea carosabilă a străzilor din municipiul Bistrița”, anunță municipalitatea.

Participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere.

Zilele acestea se reface suprafața asfaltică pe strada Petre Ispirescu, pe o bandă, segmentul cuprins între intersecția cu bd. General Grigore Bălan și intersecția cu str. 1 Decembrie, sensul de mers spre str. 1 Decembrie. Pe durata lucrărilor se circulă alternativ pe cealaltă bandă.

De asemenea, se asfaltează strada Arenei din Unirea.

(Material electoral comandat de Partidul Național Liberal – PNL Organizația Județeană Bistrița-Năsăud / Executat de Timp Online SRL – portal Timponline.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240015)

Etichete

10 comentarii

 • Asteptam interventii si pe drumul Valea Jelnei. In momentul de fata drumul se prezinta intr-o stare groaznica, denivelari, gropi, petice, rupturi etc. Pentru un drum de intrare in oras dezinteresul e destul de mare.

  45
  4
 • Ar trebui prioritizate strata Orizontului. Din cauza scurgerilor de apă meteorică a devenit aproape necirculabila.

  8
  7
 • Zice domnul primar ca pe Valea Jelnei este nevoie de o investitie complexa si nu e suficient sa refaca stratul de uzura.
  Pai care strat de uzura? Nu mai exista asa ceva de la pod pana in deal.

  39
  2
 • Se asteapta si interventia promisa in luna aprilie 2024 pe strada Raului ( intrarea de pe strada Ghinzii): asternere piatra concasata!

  6
  2
 • Mai stim unul….fost vice care asfalta la final de mandat sa iasa primar si ne-am pricopsit cu aista! Toate facute la final si nimic de treaba.
  Oare ce sa mai alegem!?…Ca se alege praful de ele treburi….

  14
  1
 • De 4 ani de cind e primar Turc sunt străzi de pamint ce nu sunt private aparțin primăriei Bistrița și nu sa pus o piatra pe ele cum ar fi Aviației din Unirea Rușine Turc

  • ,,încercați și cu o femeie” D-na Dobranis vine din privat !
   Dacă ar ajunge la primărie cu siguranță ar dispărea ,,tăietorii “ de frunze la câini .
   Ar dispărea proiectele care înghit bani fără nici un rost .
   Ar fi cazul să dăm șansa unei femei !
   Cu siguranță Bistrița ar arăta altfel , în bine mă refer .
   Bistrița așteaptă o mână de gospodar cu viziune . Ne-am săturat de promisiuni deșarte !

 • Turc asta toarna ca disperatul într-o luna tot asfaltul pe care nu l-a turnat în 4 ani.
  Despre groapa din Decebal nu mai zice nimic? De CNLR care trebuia sa fie gata prin aprilie nimic? Parcarea aia din spatele ITM în ce stadiu e?
  Dupa 30 de ani în care am fost luati de fraieri tot din 4 în 4 ani asta ne ia în continuare de prosti?!?

 • Domnul primar a uitat de axe sí parcari, se pozeaza pt campanie! A lasat totul vraiste trotuare, spatiile verzi ,pe cand am crezut ca se finalizeaza iara sapa iara sparg . Chiar va bateti joc de Bistriteni, regret ca v-am dat votul. Nu santeti ín stare sa predati nimic terminat la sfarsitul mandatului, de fapt nici nu va intereseaza,stiind CA nu aveti nici O sansa!

  2
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.