Actualitate

Lucrările la trecerea CF de pe str. Lucian Blaga s-au terminat. Se circulă pe ambele sensuri

Lucrările de montare a dalelor elastice de cauciuc la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga din Bistrița s-au încheiat, traficul desfășurându-se în condiții normale.

”Circulația s-a reluat pe ambele sensuri la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga, odată cu finalizarea lucrărilor! Așa cum am afirmat ieri, instalarea sistemului de avertizare acustică și luminoasă se va face în cel mai scurt timp”, a anunțat primarul Bistriței, Ioan Turc.

Din 30 martie, circulația era restricționată din cauza lucrărilor de modernizare. Nemulțumit de ritmul în care se derula execuția, Ioan Turc a avut ieri o discuție cu patronul orădean al societății care făcea lucrările și i-a solicitat ca până cel târziu joi la ora 12.00 totul să fie gata.

După modernizarea trecerii CF de pe strada Lucian Blaga cu sistemul STRAIL, care oferă o trecere auto sigură, lină și silențioasă a căii ferate (așa cum s-a realizat la trecerile CF de pe Drumul Dumitrei Vechi și strada Ioan Slavici), urmează semaforizarea, în bugetul local pe anul în curs fiind alocată o sumă de peste 1 milion de lei pentru această lucrare.

https://www.facebook.com/ioanturcpnl/posts/798884554368060

9 comentarii

 • Perfect. S-au speriat de ultimatumul primarului si uite c-au putut termina ce tot mosmondeau de atata vreme.
  Mai vrem genul asta de obedienta.

  • Nu s-au speriat de primar. Stai relax Sever, totul era pregatit de anul trecut cu aceasta modernizare a trecerii. CFR-ul a intarziat totul. Urmeaza sa se faca si semaforizarea.
   Turc incearca doar sa fure meritele realizarii investitiei.

  • daaa,::))) a fost mortal momentul in care le-a dat ultimatum!!! :::)))) cu o zi inaite sa termine::::)))))))))))))) mori de ras!!!!!!!!!!!! cum au terminate ei imediat…. degeaba mai, ca omul stie exact cand sa apara!!!!!!!!!!::::)))))))))))) fix inaintea termenului de finalizare, cand e gata:::))))

  • Până se montează semnalizare puneți un polițist ziua când e trafic mare pentru a nu bloca traficul rutier !

 • Asta inseamna sa avem primar….DOAR ATAT A PUTUT….isi poate termina mandatul victorios….doar sa nu-i de-a foc careva la semafor ca si-a dat foc la palarie!

 • Poate consiliaza cineva primaria sa faca ceva si cu trecerea cu calea ferata de pe centura de langa ROMBAT, acolo tot timpul traficul e ingreunat, in fiecare zi, nu numai intre orele aglomerate normale.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS