Actualitate

Lucrările pe str. Valea Ghinzii și Aerodromului, reluate. Restricții de circulație

Primăria Bistrița anunță că de astăzi se reia execuția lucrărilor pe străzile Valea Ghinzii și Aerodromului din cadrul obiectivului de investiție ”Drum de acces și utilități aferente Complexului Sportiv Polivalent”.

”Vor exista restricții de circulație între orele 8.00 – 16.00, fapt pentru care rugăm ca toți participanții la trafic și riveranii să dea dovadă de înțelegere și să respecte reglementările cu privire la circulația pe timpul execuției lucrărilor”, informează municipalitatea.

Proiectul în valoare de 27 milioane lei, derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), presupune următoarele lucrări: rețea de alimentare cu apă către Complexul Sportiv Polivalent; rețea de canalizare pe str. Valea Ghinzii până la Complexul Sportiv Polivalent; rețea de colectare apă pluvială; rețea alimentare energie electrică pentru Complex Sportiv Polivalent; asfaltarea străzilor Valea Ghinzii și Aerodromului până în localitatea componentă Unirea și până la Complexul Sportiv Polivalent (cu trotuare pe ambele părți ale străzii, cu pistă de cicliști cu două sensuri de mers), pe o lungime de 3,2 km; iluminat public stradal cu tehnologie LED si cabluri îngropate; calibrarea rețelelor de utilități astfel încât să satisfacă și nevoile locuințelor din zonă.

Lucrările au demarat în septembrie anul trecut, constructor fiind MIS Grup.

Foto 1: Arhivă

11 comentarii

 • Asfaltati strada de la Aquaparc pana in Unirea incluznd si pistele de biciclete. Cei din Unirea trebuie sa aiba aces prioritar la zona de agrenent deoarece aceasta sunt construite pe terenul lor si nu pe terenurile celor din Ghinda sau Bistrita.

 • Ne îngropați în noroaie pana terminați aquaparc. Strada Henri Coandă a fost pietruita în august 2019. Va rog sa veniți domnule Viceprimar Cristian Marius Niculae sa vedeți cum arata… Nu mai putem circula spre serviciu.. Mașinile de mare tonaj, cară pământul pe malul raului, va rog sa verificați, dacă au autorizații…
  Acesta este un exemplu, cum cheltuie primăria banii contribuabililor… Pietruieste și distruge totul după 5 luni.

  • Pentru cei care nu știu, Strada Henri Coandă e de 5 ani în intravilanul Bistritei.
   De 5 ani plătim impozite pentru teren, construcții in intravilan.

 • Locuitorii din Unirea de pe strazile de peste calea ferata nu fac parte tot din orasul asta? La noi nu se gandeste nimeni? De ce aici nu se face nimic. noi nu platim taxe? Apa nu, canal nu, gaze nu, asfalt nu. Nimic!

  • Strada Falezei nu e in camp si a fost mult trambita cu mare fast ca cea mai mare realizare a edilului sef DAR primaria nu a fost in stare sa bage nici macar o amarata de teava de PP pentru apa potabila. Nici gaz, nici canalizare, nici electricitate, iar acuma crezi ca da voie oamenilor sa sparga strada? NU!

  • Înainte de a începe lucrările se face organizare de șantier, ceea ce implica și decopertări de pământ. După care se montează utilitățile și se asfaltează. După asfaltare vor dispare și noroaiele.

 • Domnule Ioan, nu ai inteles ca, se asfalteaza la partie si aquaparc? nu-i intereseaza casele?
  Mai asteptati vreo 3 legislatii ca poate ajung si pe acolo.
  Promisiuni de campanie.

  • Nu mai minți. Se asfaltează toată strada Valea Ghinzii, cap coadă.
   Cu bani de la guvernul PSD.
   Se face canalizare, se schimba rețeaua electrică, se fac piste de biciclete
   Se aduce Civilizația și aici cu alte cuvinte.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.