Actualitate Recomandări

”Luna cadourilor” pentru Gloria 2018. Horațiu Pașca, despre duelurile infernale de la final de an

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, locul 3 în Liga Florilor, are parte pe final de an de trei meciuri complicate, împotriva echipelor cu care se luptă pentru primele locuri în liga națională de handbal feminin: CSM București (locul 2, la egalitate de puncte cu Gloria 2018), Gloria Buzău (locul 1, la 2 puncte diferență de Gloria 2018) și Rapid București (locul 4, campioana en-titre, la 6 puncte distanță de Gloria 2018).

”Avem zece zile în care să ne pregătim pentru ceea ce urmează, trei meciuri de foc, însă le luăm pe rând. Întâlnim CSM București în 13 decembrie, este prin prisma locurilor pe care ne aflăm în clasament un derby pentru locul 2, cine câștigă își consolidează poziția a 2-a. Avem apoi o deplasare la Buzău, chiar înainte de Crăciun, după care întâlnim acasă Rapid, campioana în exercițiu. Deci pentru noi e o lună a cadourilor, dacă pot spune așa, o lună care ne poate aduce cadouri frumoase, dar ne și poate pune pe gânduri”, a declarat antrenorul Horațiu Pașca.

”Ne așteaptă un meci foarte greu cu CSM București, de fapt o lună foarte grea pentru că după aceea avem cu Buzău și cu Rapid, dar trebuie să ne pregătim foarte bine și să luăm fiecare meci în parte”, a spus și Bianca Bazaliu.

Meciurile Gloriei 2018:

  • Etapa 9: Gloria 2018 – CSM București (marți 13 decembrie, ora 17.30, Complexul Sportiv Unirea, în direct la TV pe Pro Arena)
  • Etapa 10: Gloria Buzău – Gloria 2018 (vineri 23 decembrie, ora 17.30, în direct la TV pe Pro Arena)
  • Etapa 11: Gloria 2018 – Rapid București (joi 29 decembrie, ora 15.15, Complexul Sportiv Unirea, în direct la TV pe Pro Arena)

S-au pus în vanzare bilete pentru partida de handbal de pe teren propriu dintre Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și CSM București.

Biletele se pot achiziționa online accesând linkul: https://www.eventim.ro/…/cs-gloria-2018…/event.html

În format fizic, acestea se pot cumpăra de la sediul clubului din strada General Grigore Bălan nr. 11, parter – începând de mâine dimineață între orele 9.00-15.00.

Tot de la club, în același interval orar, suporterii care și-au achiziționat abonamente își pot lua cardurile de acces în sală.

1 comentariu

  • Astept cu rabdare declaratiile d-lui antrenor , dupa data de 29 decembrie. Pana atunci raman cu previziunile mele , (ca vom obtine doar trei puncte din ultimele patru meciuri ale anului). Ieri s-au obtinut trei puncte in meciul cu Mioveni. Mai raman inca trei meciuri de jucat cu maximum noua puncte puse in joc.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS