Sport

Manea şi-a dat demisia, Gloria la un pas de colaps

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea, a demisionat după meciul de vineri cu Universitatea Cluj, 0-0 în etapa a 19-a a Ligii I. ”Chiar nu mai pot”, a spus el. Preşedintele Jean Pădureanu a declarat că tehnicianul a plecat spre binele clubului şi că gruparea din Parcul Municipal este în pericol de desfiinţare dacă nu vor fi găsite repede resurse financiare.

”Nicolae Manea şi-a dat demisia după meci. Vom analiza ce este de făcut şi vom pune punctul pe i, vom da verdictul în următoarele zile. Nu pot spune acum la ce antrenor mă gândesc să aduc, să vorbesc întâi cu el şi să accepte. Manea a spus că pleacă, vom rezilia contractul. S-a gândit bine pentru binele lui, al echipei şi al clubului. Facem socotelile cu el, vedem ce avem să-i dăm. Îmi pare foarte rău, am avut o colaborare foarte bună cu el. Şi-a pierdut cumpătul, nu mai are putere să treacă peste aceste momente”, a spus Pădureanu.

În ceea ce priveşte situaţia financiară a clubului şi şansele de salvare de la retrogradare, Pădureanu a precizat: ”Am fost optimist mereu şi rămân optimist. Avem probleme financiare foarte grele, regulamentul ne mai permitem s-o lungim cam o lună. Dar apoi trebuie să facem rost de bani, să aducem jucători şi să-i plătim pe cei pe care îi avem acum. Nu putem începe campionatul cu această stare de spirit. Liga a anunţat că se va reduce numărul de echipe din campionat văzând ce se întâmplă la cluburi. Gloria e în pericol de desfiinţare dacă oraşul, mediul de afaceri nu se implică. Dacă se implică, garantez că nu retrogradăm. Autorităţile judeţene mi-au transmis să treacă alegerile şi apoi vom discuta, să vedem ce este de făcut”.

Nicolae Manea a vorbit la Fanatik Show: ”Sunt restanţe şi de trei ani la Gloria. Nu se mai putea face nimic, am renunţat. Nu văd nici o soluţie pentru redresarea situaţiei. M-am implicat mai mult decât trebuia. Nu mai pot, chiar nu mai pot. Şi eu sunt neplătit, vedem ce datorii sunt la mine şi renunţăm”.

3 comentarii

 • Dl . Padureanu nu intelege un lucru ca acesti jucatori nu mai joaca nimic, nu mai pot sau nu mai vor, sau nu mai stiu. ori este un boicot ori asta e starea de fapt. dar un lucru este important , nu banii sint motivul. Daca ieri mergeam si dadeam la Gloria sa spunem 100.000 lei , astazi tot egal faceau [poate si pierdeau] !! sint 3 cauze :1Managmentul este defectuos adica , acolo este o gaura neagra , intra bani si nu mai iese nimic : nici profit nici rezultate . 2.toti se tem sa lase din maini Gloria ptr. ca nu se doreste ca cineva sa afle ce este acolo si 3. cind simti ca palaria iti este prea mare , ai 2 posibilitati : 1. iti cumperi alta [daca ai bani] si 2 . o arunci si umbli in capul gol . ma intelegeti ????ca sa continuui sa umbli cu o palarie care iti acopera ochii……nu e bine. o seara buna va doresc si numai bine si sanatate !!!

 • Gloria BISNITA a sifonat BANI PUBLICI , terenuri din domeniul public ….care au fost smenuite in favoarea MAFIOTILOR de la conducerea clubului!
  Consiliul Local a oferit NERAMBURSABIL in 2012 , doua milioane de lei ….care s-au volatilizat in buzunarele unor infractori de la conducerea clubului !
  Antrenorul , jucatorii nu sunt platiti……si mai au inca tupeul cei din conducerea clubului sa le ceara si ….rezultate!
  De ce nu isi dau demisia persoanele din conducere( daca tot nu sunt bani) de la Clubul Gloria ?
  De ce nu se autosesizeaza Directia Nationala Anticoruptie care sa faca lumina cum s-au praduit BANII PUBLICI ?
  Problema este de management la care se adauga HOTIA si MINCIUNA de la acest club de fotbal, a carui conducere nu doreste sa intre in mediul privat ca celelalte echipe din Liga I.
  GATA S-A TERMINAT CU HOTIA !

 • Draga Nae Manea,
  Tu niciodata nu ai putut,nu stiu de ce ti-a luat atat!
  Cred ca e primul lucru bun pe care l-ai facut de cand esti la Bistrita!
  Iti multumim pentru asta!
  Drum bun!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS