Cultură

”Mărie, Mărie!”, spectacol la Prundu Bârgăului în amfiteatrul de vară

Ansamblul ”Plaiurile Bârgăului” va susține în 15 august, începând cu ora 20.00, un spectacol folcloric în amfiteatrul de vară de la Casa de Cultură din Prundu Bârgăului.

”Pentru a ne arăta recunoștința pentru activitatea pe care o desfășoară cu mare dragoste, dar și pentru a le mulțumi cum se cuvine pentru obținerea premiului întâi la Festivalul „Peștișorul de Aur – Baladele Deltei 2023”, astăzi, 15 august, pe scena amfiteatrului de vară a Casei de Cultură din Prundu Bârgăului, începând cu ora 20.00, vă invit la un spectacol deosebit unde vom urmării prestația Ansamblului Folcloric ” Plaiurile Bârgăului” alături de invitați speciali. Vă așteptăm cu mult drag!”, a transmis primarul Doru Crișan.

Festivalul ”Peştişorul de Aur”, singurul festival de folclor pentru copii din România inclus în calendarul Consiliului Internaţional de Organizare a Festivalurilor de Folclor al UNESCO, a avut loc în perioada 8 – 12 august 2023, și la el au participat 18 ansambluri din Bulgaria, Grecia, Ucraina, Cipru, Algeria, Serbia, Republica Autonomă Adjaria – Georgia şi România.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS