Actualitate Recomandări

Marius Pintea, numit director interimar la CS Gloria 2018. Ce CV are

Marius Pintea a fost numit director interimar al CS Gloria 2018, club aflat în subordinea Consiliului Județean Bistrița Năsăud. El a obținut votul consilierilor județeni pentru a ocupa această funcție pe o perioadă determinată de două luni, începând din 6 septembrie.

În perioada următoare se va organiza concurs pentru această funcție. Din 5 iunie, interimatul este asigurat secundul echipei de handbal, Radu-Alexandru Moldovan, care își încheie mandatul în 5 septembrie.

Absolvent al Facultății de Relații Internaționale și Studii Europene, Marius Pintea (40 de ani) a urmat de-a lungul carierei sale mai multe specializări în marketing, management și relații publice, informează CS Gloria 2018.

A fost component al staff-ului naționalei masculine de handbal a României, coordonator tehnic la CSM București, dar și consultant și totodată participant la proiectul ”Talent” al FRH, inițiat de fostul tehnician al naționalei de handbal masculin Xavier Pascual.

A coordonat cursul de perfecționare al antrenorilor de handbal Professional Handball Coaching și turneul internațional ”Zaragoza Cup” din Spania. 

Este responsabilul în România al implementării proiectului FC Barcelona Escola.

În perioada 2009-2017 a făcut parte din corpul de elită al arbitrilor de handbal din România. În 2018 a finalizat cursurile Barca Innovation Hub.

Vorbește fluent spaniola, franceza și engleza.

Foto: Facebook CS Gloria 2018

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS