Actualitate

Marş pe două roţi (FOTO)

Zeci de motociclişti au traversat în coloană Bistriţa, de la benzinăria MOL până în centrul istoric, pentru a demonstra că pe şosea e loc pentru toată lumea, dar şi pentru a le atrage atenţia şoferilor că ei sunt printre cei mai vulnerabili participanţi la trafic.

Tradiţionalul marş al motocicliştilor, desfăşurat sub deviza ”Şi noi existăm în trafic!”, a făcut parte dintr-o campanie de prevenire a accidentelor în care sunt implicaţi cei care străbat şoselele pe două roţi.

Parada moto organizată sâmbătă cu sprijinul poliţiştilor de la Rutieră a început la benzinăria MOL, a continuat pe Calea Moldovei, Str. Năsăudului, Str. Andrei Mureşanu, Bd. Decebal, Str. Gării, Bd. Independenţei, Bd. Republicii, Str. Dornei şi s-a încheiat în Piaţa Centrală.


Acţiunea a avut ca scop atenţionarea şoferilor că trebuie să aibă înţelegere şi respect faţă de conducătorii de motociclete şi mopede, care au dat astfel şi startul sezonului moto.

La punctul de sosire, ofiţerii de poliţie rutieră, de prevenire a criminalităţii, voluntarii poliţiei şi motocicliştii au oferit celorlalţi participanţi la trafic materiale cu recomandări preventive pe linie de circulaţie rutieră.

Mai multe imagini – pe pagina noastră de facebook!

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS