Actualitate Recomandări

Maşină înmatriculată în străinătate, cu roţile blocate fiindcă a parcat pe spaţiul verde

(FOTO) Poliţia Locală Bistriţa a blocat roţile unei maşini înmatriculate în străinătate după ce a fost sesizată de un cetăţean, nemulţumit că vede, în ultima perioadă, maşina pe spaţiul verde chiar şi atunci când sunt locuri de parcare libere.

„Așa se parchează în Subcetate. Când sunt locuri de parcare goale și parcarea este fără plată. Acest domn și-a făcut un obicei să parcheze pe spațiul verde. Este un obicei din Irlanda oare?”, a spus bistriţeanul care a sesizat autorităţile.

În scurt timp, un echipaj a ajuns la faţa locului şi a blocat roţile. „Nu contează ce maşină ai, respectă spațiile verzi și mediul înconjurător. Nu poţi fi mai presus de lege. Chiar şi în week-end Poliția Locală Bistrița este la datorie 24 din 24. Dacă vedeți astfel de parcări, nu ezitați să apelați Poliția Locală Bistrița la 0263239376 sau 0800080033”, a transmis inspector asistent Marius Alin Sîngeorzan de la Compartiment Intervenție Poliția Locală Bistrița.

14 comentarii

 • Bravo ! Dar sa meargă si la cafeneaua și restaurantul de lângă Prefectura ! Si acolo sunt unii mai presus de lege , care se parchează ostentativ pe drum !
  Nu este normal sa nu se respecte legea .

 • excesul de zel al politiei locale ma dezgusta nu ca este corect unde a parcat respectivul cetatean dar mi ar place sa vad politia locala ca si face ordine in hausul si tigania din respecivul cartier care din pacate a devenit bataia de joc a administratiei locale rezultate din incompetenta lor, cat despre simtul civic al respectivului cetatean sunt impresionat dar nu imi dau seama daca pozitiv sau negativ

  • cetatene …a fost reclamatie!!!
   e foarte bine daca raspund macar la reclamatie…
   ca vineri in piata decebal pe la 14,00 langa containerele de gunoi din spate era un miros ingrozitor….i-am spus la un politist comunitar si am primit un raspuns INGROZITOR…sa sun la SUPERCOM ca nu e de competenta lor!!!!!!!!!!!!
   L-am trimis sa-si verifice cardul ca tocmai am platit ceva impozite….in piata!!!

  • Sa trezit si vasilică cel prostut care habar nu are ce vorbește….. Dar vrea si el sa se afle în treabă mai bine ai merge la tine la tara în Nimigea sa îți vezi de treaba ta

  • Stim si noi pe o vasilica de prin sud… stie multe si e rezistenta la „stres” . Asa-i vasilica??? 😉 BLO, stie? 🙂

 • Vine diaspora acasa si fac niste depasiri de tot rahatul, nu toti dar aia smecheri cu volan pe dreapta. Diaspora degeaba vi din tarile civilizate ca tot proasta esti.

 • Au venit diasporezii să-și ia țara înapoi, de acum se umple orașul de cazane cu volanul pe dreapta parcate unde vrea mușchiul lor.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS