Social

Maşinile de mare tonaj, oprite în Pasul Tihuţa din cauza unor restricţii din judeţul Suceava

Autovehiculele de mare tonaj sunt oprite, începând de duminică după-amiaza pe DN 17 în satul Piatra Fântânele din Bistriţa-Năsăud întrucât sunt instituite unele restricţii pe drumuri naţionale din judeţul Suceava. ACTUALIZARE

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bisatriţa-Năsăud Crina Sârb a informat, duminică, printr-un comunicat, că a fost restricţionată circulaţia pe drumurile naţionale care fac legătura între localităţile Gura Humorului – Fălticeni, respectiv Gura Humorului – Suceava, ambele din judeţul Suceava, motiv pentru care, începând de la ora 15.00 a zilei de duminică, au fost instituite filtre pe DN 17 în localitatea Piatra Fântânele, în Bistriţa-Năsăud pentru maşinile cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

„La Piatra Fântânele, poliţiştii rutieri supraveghează traficul şi îndrumă participanţii la trafic date fiind restricţiile menţionate. Poliţiştii recomandă tuturor conducătorilor auto care se îndreaptă spre judeţul Suceava să evite pe cât posibil rutele respective, fie prin întreruperea călătoriei, fie pe rute ocolitoare.Conducătorii auto sunt rugaţi de asemenea să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în trafic”, se arată în comunicat.

DN 17 face legătura între Transilvania şi Moldova prin Pasul Tihuţa.

ACTUALIZARE ora 17.30 Poliţiştii rutieri averizează cu privire la faptul că se circulă cu dificultate,  din cauza ceţii pe DN 17, în localităţile Bistriţa, Şieu-Măgheruş, Şintereag, Beclean, Uriu şi Petru-Rareş.

Pentru evitarea accidentelor rutiere, poliţiştii recomandă tuturor conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul din faţă şi să nu efectueze manevre riscante.

De asemenea, poliţiştii informează că a fost ridicată restricţia privind circulaţia autovehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe drumurile naţionale care fac legătura între Gura Humorului- Fălticeni , respectiv Gura Humorului-Suceava.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS