Actualitate

Ce mesaj a transmis Ionuț Simionca de la tribuna Parlamentului și ce promisiune a primit (VIDEO)

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat modificarea propriului regulament de funcţionare, astfel încât timpii de dezbatere a unui act normativ în acest for să fie reduşi semnificativ. Dezbaterile generale asupra modificării regulamentului au fost unele aprinse, opoziţia acuzând PSD, ALDE şi UDMR de practici nedemocratice.

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, deputatul Ionuț Simionca, a mers alături de colegi la tribuna Parlamentului având mesajul ”Jos cenzura!”.

”Jos cenzura! Nu vă lăsam să încălcați regulamentul si nici să vă bateți joc de legile justiției. Grupul parlamentar PMP nu va vota legile justiției si nici modificarea regulamentului Camerei Deputaților!”, a postat el pe Facebook.

În aceeași zi, el și-a susținut cele 211 amendamente depuse la proiectul Legii bugetului de stat pe 2018.

”În calitate de deputat al tuturor bistrițenilor, am susținut toate amendamentele propuse in comisiile de specialitate, indiferent de culoarea politică a primarului! Construcția pieței din Dumitra a făcut obiectul unuia dintre amendamentele pe care le-am susținut. Am primit de la ministrul Daea promisiunea ca proiectul se va realiza. Sper că nu rămâne doar o promisiune”, a menționat Ionuț Simionca.

6 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.