Social

Mesajul care i-a făcut pielea de găină unui pompier din Năsăud, ”recompensa maximă”

Nelu Suciu, un pompier din Năsăud, este eroul Văii Someșului după ce a salvat un bărbat de 60 de ani care a intrat în stop cardiorespirator. Omul, care se afla la o slujbă de priveghi, ar fi trecut și el la cele veșnice dacă paramedicul nu ar fi fost de față și nu ar fi început manevrele de resuscitare.

”Toată Valea Someșului îl cunoaște pentru că, de ani de zile, prin tot ceea ce face în slujba comunității este un model pentru toți ai noștri. Știe că se bucură de aprecierea și recunoștința noastră, dar mesajul primit pe mesageria privată a unei rețele de socializare i-a făcut, la propriu, pielea de găină. Este recompensa maximă, recunoștința celor pe care i-ai salvat sau a celor dragi, care se bucură când totul se termină cu bine. Pompierul salvator năsăudean, Nelutu Suciu a resuscitat cu succes un bărbat găsit în stop cardiorespirator”, a scris pe Facebook ISU Bistrița-Năsăud.

Mesajul a fost scris de fiica unui bărbat de 60 de ani care a suferit un infarct și a intrat în stop-cardiorespirator în timp ce se afla la un priveghi. Cum asista și el la slujba respectivă, Nelu Suciu a început manevrele de resuscitare și a salvat omul pe care l-a predat ulterior colegilor de la SMURD Năsăud.

https://www.facebook.com/isubistrita/posts/3066773310211517

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS