Politică

Ministrul Economiei, la Bistrița. Cu cine s-a întâlnit

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, face o vizită de două zile în județul Bistrița-Năsăud, unde se întâlnește cu reprezentanți ai mediului de afaceri. Demnitarul a vizitat deja două companii și mai are în agendă vizite la alte două firme.

”Am avut discuții cu companii din Bistrița-Năsăud, discuții aplicate, organizate de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud. Am prezentat aici schemele pe care le avem în derulare, dar și proiectele, programele pe care le vom iniția după ce președintele Marcel Ciolacu va deveni premier și le vom pune în aplicare în perioada imediat următoare. Am vorbit de schema de ajutor de stat pentru materiale de construcție inclusiv la TeraPlast, am discutat despre schema de ajutor de stat pe care vrem să o inițiem pentru procesarea producției agricole, pentru producția alimentară și despre activitățile pe care Ministerul Economiei le derulează în acest moment cu mediul de afaceri. Doar prin comunicare, prin discuții pragmatice putem să venim cu strategii coerente, să discutăm cum putem implementa aceste scheme, strategii, politici în economia reală”, a spus ministrul Florin Spătaru într-o conferință de presă.

Ministrul Economiei a vizitat joi firmele TeraPlast și TeraSteel, s-a întâlnit cu mediul de afaceri din județul Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi va mai vizita și fabrica Frasinul de la Ilva Mică.

Vineri, va mai avea două întâlniri, cu managementul Rombat și Comelf, cea din urmă interesată să activeze în industria de apărare.

”Scopul principal este ca toți antreprenorii din județul Bistrița-Năsăud să fie informați din timp legat de schemele de ajutor de stat pe care le pot accesa pentru dezvoltarea producției“, a spus deputatul Bogdan Ivan.

La conferința de presă au mai participat președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, senatorul Ioan Deneș și deputatul Daniel Suciu.

Etichete

1 comentariu

  • Bla Bla Bla ,ziua trece leafa merge pentru politicieni …. Cum poate ajunge Denes senator şi ministru ? Cat despre promisiuni electorale am tot auzit.
    Capitalul românesc nu exista …. TRP este finanțată pe bursă , Terasteel nu mai este românească , Rombat este africană iar Comelf cu un picior in groapa . Singurul românesc dintre cele vizitate este Traian – prietenii știu dece
    Sănătoși sa fim

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS