Actualitate

Ministrul Ioan Deneș: Noi măsuri pentru gospodărirea sustenabilă a pădurilor

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, s-a întâlnit sâmbătă cu silvicultorii din Bistrița-Năsăud. Pe lângă subiectele de ordin tehnic discutate în cadrul întâlnirii, ministrul le-a prezentat strategiile și politice publice de importanță națională în acest domeniu.

Ioan Deneș a vorbit apoi, într-o conferință de presă, despre aceste strategii: aplicarea submăsurii 15.1 silvomediu, promovarea unei legi pentru gospodărirea sustenabilă a pădurilor, promovarea unei ordonanțe privind reglementarea activității departamentului păduri și a gărzilor forestiere.

Conferința de presă Ministerul Apelor și Pădurilor + Romsilva:

3 comentarii

  • Mai multe controale in paduri d-le ministru. Lasati abureala ca nu mai tine pentru cunoscatorii fenomenului. Mai multe atributii JANDARMERIEI romane daca vreti corectitudine. In rest personal nu cred in nici o miscare politica decat intr-o prohibitie totala la exploatare pe o perioada de cel putin 25 de ani. Se poate asigura linistit lemnul de foc pt. populatie din doboraturile de la furtunile care se vor intensifica din ce in ce mai mult. Depozite la nivel de comuna cu lemn controlat la cantar. Albania ne-a luat-o inainte si pe 10 ani la ei padurile se odihnesc. La noi trebuie 25 de ani pt. ca s-a furat rau de tot sub obladuirea organelor statului si guvernelor impostoare. Cu cat mai repede veti lua masuri cu atat mai bine. In scurt timp Romania isi va termina padurile si va importa lemn cu siguranta. Pana in final aici se va ajunge sa bagati armata si JANDARMERIA cu arma in mana sa apere ce a mai ramas. Adica cioatele. Deja s=a aprins becul rosu de avarie. Mai aveti niste paduri virgine si niste parcuri nationale sub o asa zisa protectie dar vor fi si sunt deja atacate de mafia lemnului in cardasie cu statul.

  • Statul roman infantil si mafiot a facut gresala secolului. A retrocedat urmasilor grofilor pt a 4-5 generatie de impostori care nu au plantat in viata lor un copac. Le-a retrocedat fara sa clipeasca padurea. Aceeasi gresala majora s-a intamplat si cu padurile cultelor, granicerilor etc. Cum naiba sa mai vorbim in mileniul trei de razesi, catane negre, granite imperiale, Maria Terezia si padurile graniceresti , si tot felul de scheme idioate , acuma cand Romania este in UE si NATO si nu mai vin turcii si tatarii ca romanii sa se lupte cu arcul si dupa batalii sa primeasca cate un pogon de padure gratis. Aceste apucaturi trebuiau sa dispara demult, ori avem inca dosare in lucru pe marea galceava forestiera. Polonia o tara normala cu conducatori seriosi a stiut sa evite aceste lacomii prostesti si nu a dat nimic inapoi pe linie forestiera. Si Ungaria si-a rezolvat inteligent situatia. La noi se taie paduri virgine de FAG si Stejar si se trimite bustean la export in China. Fain baieti, tineti-o tot asa pana va ea pe sus ciclonul toate autobuzele de pe sosele. Bine ar fi sa va ea pe sus pe toti din CASA POPORULUI.Ce sa mai gestionezi domnule ministru ? Cioatele si benzina portionata pt. DRUJBA ?Ma faci sa sudui domnule ministru de cate ori iti citesc si vad aparitiile. ZAU !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.