Actualitate

Mircea Romocea, pe urmele șefului cel mare. Anul acesta a depus 7000 de euro în bancă

Cât de greu se descurcă profesorii în anul de criză 2011? Foarte ușor dacă au funcții. Dovada e inspectorul general-adjunct Mircea Romocea de la ISJ Bistrița-Năsăud care a depus, anul acesta, într-o bancă 7000 de euro.

Inspectorul general-adjunct nu a vrut, probabil, să fie mai prejos decât șeful său, Vasile Marc, deținătorul unui cont cu 30.000 de lei, așa că, anul acesta, a depus și dânsul într-o bancă suma de 7000 de euro, în total circa 29.000 de lei, pe aproape.

La fel ca și Vasile Marc, copiat îndeaproape se pare și în privința utilizării mașinii de serviciu, Mircea Romocea a economisit tot ce a produs. Mai precis, în 2010, dânsul a câștigat 26.000 de lei ca și inspector general-adjunct și încă 7000 de lei ca și administrator al firmei SC Acord Impex SRL, firmă înființată în anul 1997 al cărei obiect de activitate este transportul rutier de mărfuri.

Soția inspectorului general-adjunct, Mariana Romocea, în calitate de profesoară la Grup Școlar Economic Năsăud, a completat bugetul familiei cu circa 26.000 de lei.

Tot din declarația de avere aflăm că familia Romocea datorează unui domn pe numele său Gelu Dorel Oniga suma de 24.000 de lei cu termen de rambursare luna decembrie a acestui an, aceasta fiind singura grijă financiară a celor doi, deținători ai unei mașini marca Peugeot Turbo fabricată în 2005, a unei case de locuit de 240 de metri pătrați în Năsăud edificată în 2008 și a unui teren de 640 de metri pătrați.

Etichete

3 comentarii

  • Frate,, da astia doi, Romocea si sotia sa, au castigat la fel, adica 26 000? Pai cam mult pt ea, adica 2166 lri pr luna dupa taierile marca Boc – Poc…..ce prof a mai luat atata dupa taieri…..

    • noroc cu imprumutul de la dvoastra, altfel mureau de foame astia, dupa ce economii au facut. Chiar nu se sesizeaza nimeni ? Felcitari timponline !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS