Actualitate Recomandări

Misiune inedită a SVSU Bistrița. Intervenția a durat patru ore

ACTUALIZARE Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița a avut parte de o misiune specială.

”Uneori misiunile pentru care suntem solicitați sunt inedite. Așa a fost cazul și luni seară, când am fost chemați să salvăm un pescăruș. Micuțul era căzut într-un horn, la o adâncime de 4 metri. Intervenția a durat 4 ore și s-a finalizat cu bine. Pescărușul a fost predat medicului veterinar Toni Varga”, a anunțat SVSU Bistrița.

Contactat de Timp Online, medicul veterinar Anton Varga a spus că pasărea nu era rănită, doar epuizată.

”Nu are niciun fel de leziuni vizibile, doar era epuizat și nici nu putea sta în picioare. A acceptat să bea apă ceea ce a fost îmbucurător. I-am dat mâncare și sperăm ca într-o săptămână să se refacă și să-l eliberăm ziua și în condiții atmosferice prielnice. Dacă e în putere își găsește rapid calea”, a spus dr. Varga, potrivit căruia pescărușul era murdar, dar acela este practic coloritul lui, unul ”interesant”.

https://www.facebook.com/SVSUBistritza/posts/3945971968856401
https://www.facebook.com/tonvet/posts/4019667418093412

4 comentarii

    • Da Gabi…a fost nevoie de 3 oameni ca ei sunt platiti la interventie si la ore de interventie…Sigur interventia a durat maxim 2 ore, dar ei zic ca 4 ca sa ia mai multi bani…Daca ar sti cineva cati bani publici din primarie se spala prin acest zis SVSU care nu isi are nici un rol in Bistrita, si cate manevre se fac in acest SVSU…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.