Actualitate

Modelul de declarație pe propria răspundere valabilă în Bistrița. Descarcă și completează

Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a făcut public modelul declarației pe propria răspundere pentru circulația pe timp de zi, pentru perioada în care municipiul Bistrița (inclusiv localitățile componente) va fi în carantină.

O serie de astfel de declarații, tipărite, vor fi distribuite și în benzinăriile din zona carantinată.

Declarația poate fi prezentată în format letric (suport de hârtie) sau pe un dispozitiv electronic.

Pe durata carantinei, ieșirea persoanelor din locuință va fi permisă doar pe bază de declarație pe proprie răspundere, legitimație de serviciu sau adeverință eliberată de angajator, după caz.

Format JPEG

Format DOC

https://timponline.ro/wp-content/uploads/2020/11/Declaratie-pe-propria-raspundere.doc

Format PDF

https://timponline.ro/wp-content/uploads/2020/11/Declaratie-pe-propria-raspundere-Bistrita.pdf

CITEȘTE ȘI:

16 comentarii

  • Aici puteti completa in format electronic
   1. Descarcati din google store sau app store aplicatia word si completati cea in format DOC.
   2. Pe urmatorul link puteti completa declaratia in format electronic, completati o singura data si cand mai aveti nevoie trebuie doar sa treceti data si motivul https://formular.sts.ro/ . Daca o sa fie sters link-ul automat din comentariu scrieti dvs. formular.sts.ro in address bar din browser.

 • Stiti de ce in restul judetului e mai mica rata de infectare decat in Bistrita? Pentru ca oamenii de la tara au inteles ca nu au ce cauta nici la teste si nici la spital.
  Cand medicilor le e frica sa te trateze, stai acasa si trateaza-te. Pneumonii, si gripe si coronavirusuri au fost de cand lumea, dar asta e prima data cand lumea moare din lipsa de tratamete cu antibiotic din 1930 incoace( ma refer la infectii complementare nu la tratarea coronavirusului in sine). Sa ne inchidem cu totii in case. Partidul Comunist( roman sau chinez) ar fi mandre de cum gestionam pandemia.

  • Ce tot o dăm cu Partidul Comunist???
   Toate partidele zilelor noastre sunt identice cu cel comunist, adică se conduc și funcționează după exact aceleași principii (dacă nu mai rău…). Democrația este de fapt o mare șmecherie a actualelor puteri internaționale. Cum putem vorbi de o democrație în România, când președintele este părtinitor cu o anumită formațiune politică indiferent de calitatea actului de guvernare, când președintele dorește să dețină întreaga putere…? Chiar stau și mă întreb, oare cu ce este mai bine acum decât în anii 80. Oricum ar fi, nu mai avem foarte mult timp și dacă vom continua în același mod, vom dispărea ca națiune, ca țară.

 • Bune or fi si declaratile din starea de urgenta ca mai am ramase de atunci. Nu imi mai pierd timpul listand altele. Risipa de foi si timp.

 • Carantine de felul acesta nu existau nici in vremea holerei, tifosului sau a ciumei, si erau cu totul alte vremuri. Cred ca avem democratic dreptul de a iesi si de a ne imbolnavi si asistam tacuti la una dintre cele mai mari incalcari ale drepturilor omului din istorie.

 • Un cetatean, trebuie vazut si procentul celor grav afectati, parerea mea este ca nu poti inchide o economie pentru 0.00…%. Intradevar ca nu e de dorit la nimeni sa ajunga in situatia celor 0.00…%, dar nici sa blochezi totul. O persoana din familia mea a ajuns la spital, a trebuit sa primeasca oxigen… dar si alti colegi, cu zecile, au dus boala pe picioarele lor, o parte fara simptome, altii o raceala, altii o gripa…

 • Daca cititi ” Declaratia……” atent, vedeti ca a fost elaborata de cineva care a lipsit la ora de compunere, si mai rau, la ora de logica. Cum adica AFECTAREA ITP ? Daca nu gasesc paine, ca ies tarziu de la servici, trebuie sa scriu toate strazile pe care se gasesc magazine de paine ?
  NOAPTEA MINTII !!!
  A disparut revista Urzica si a aparut Declaratia. Daca mai puteti si mai aveti chef de ras, cititi-o atent.
  Bafta la inteles !!!!

 • Depinde de organism . Daca mai ai si alte boli .gen diabet , esti obez ,boli cronice ,o sa te afecteze mai tare. Sefu meu a luat virusul avand diabet pe insulina fiind si obez si mai avea si asm , a ajuns la terapie intensiva, si a stat intubat vreo 9 10 zile, restul colegilor care au intrat in contact cu el si au luat virusul ne mai avand si alte boli au manifestat forme usoare, gen lipsa miros sau nas infundat ca si o raceala. Daca nu mai ai si alte boli nu te afecteaza asa tare sau chiar de loc.personal cunosc vreo 30 40 de oameni care au luat virusul din care 2 au murit. Unu era foarte obez avea probleme la plamani la ficat si asm si unu era cu diabet si cu dializa.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS