Actualitate

Se modernizează trecerea CF de pe str. Lucian Blaga! Acces auto restricționat

Trecerea la nivel cu calea ferată de pe str. Lucian Blaga din Bistrița va fi modernizată, iar în perioada în care se vor realiza lucrările traficul auto va fi restricționat.

”Primăria Bistriţa aduce la cunoştinţă publică faptul că în zilele de 16 şi 17 septembrie, între orele 08.00 – 18.00, accesul auto pe strada Lucian Blaga va fi restricţionat în vederea realizării lucrărilor de modernizare a trecerii la nivel de cale ferată situată la intersecţia DN 17 C cu linia CF Bistriţa – Bistriţa Bârgăului. Rugăm riveranii şi participanţii la trafic să dea dovadă de înţelegere şi să folosească trasee alternative”, anunță municipalitatea.

Din cauza trecerii auto la nivel cu calea ferată de pe str. Lucian Blaga, una deteriorată, în zonă se formau coloane de mașini, rezultând un trafic infernal la anumite ore.

9 comentarii

  • s-o scumpit curentu’, ce bariera si becuri îti mai trebe?
   plus ca dupa ce „modernizeaza” nu le mai ramâne bani, comisioanele atârna greu….

  • Pop, nemulțumitule, cum vrei şi tu să se facă două lucrări de o asemenea amploare…aşa, deodată? Mai ai şi tu răbdare…vreo 13 ani, când se va face şi centura Becleanului…

  • ce bariera vrei. sa faca pasarela! un pod amarat, nu e mare inginerie! birocratia ne tine in evul mediu!

 • O dat DUMNEZO ca dupa 100 de ani administratia haotica sa se gandeasca la strecul care le-o zgaltait dintii la toti soferii care treceau pe acolo. No Bravo ! Asta da realizare! Cred ca este in cinstea CENTENARULUI si gata, ca de mai mult nu sunteti capabili.

 • Bariera tine de CFR! Acum se repara drumul! Haideti sa luam lucrurile treapta cu treapta! Ia sariti doua trepete si vedeti cu va rupeti nasucul!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS