Actualitate

Monica Halaszi, noul director al CCD Bistrița-Năsăud. Camelia Tabără: E un foarte mare câştig

Prof. Monica Halaszi, decorată anul acesta de preşedintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul ”Meritul pentru Învăţământ” în grad de Cavaler, este noul director al Casei Corpului Didactic Bistrița-Năsăud, ea fiind numită de Ministerul Educației Naționale.

Inspectorul şcolar general Camelia Tabără a prezentat-o, luni, pe Monica Halaszi directorilor de şcoli.

„Aş vrea în mod deosebit să o salut pe profesoara Monica Halaszi care, de curând, este director al Casei Corpului Didactic şi noi spunem că este un foarte mare câştig al acestei instituţii pentru că profesoara Monica Halaszi nu are nevoie de foarte multe prezentări în Bistriţa. O să spună lucrul acesta orice copil care a făcut cu ea ce fel de profesor este. Dincolo de asta, are o experienţă şi o expertiză extraordinară în cursuri pentru adulţi în calitate de formator. Eu îi doresc viaţă lungă în CCD şi îi spun, în faţa dumneavoastră, că îi şade bine cu tricoul ISJ Fii profesionist! şi sperăm să facem lucruri bune împreună. Vă rog să o aplaudaţi”, a spus Camelia Tabără.

Casa Corpului Didactic este o instituţie cu personalitate juridică ce funcţionează ca şi unitate conexă a Ministerului Educaţiei, fiind coordonată şi controlată pe plan local de Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Cu prilejul Zilei Limbii Române, președintele României, Klaus Iohannis, a decorat la Palatul Cotroceni șapte profesori de Limba și literatura română, printre care și Monica Halaszi de la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” Bistrița, cu Ordinul ”Meritul pentru Învăţământ” în grad de Cavaler.

Citiţi aici CV-ul profesoarei Monica Halaszi.

3 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.