Social

Moş Nicolae a ajuns copiii din Şieu Odorhei. Liberalii Jenor Beudean şi Diana Morar le-au dus daruri

Moş Nicolae a ajuns deja la copiii cuminţi din comuna Şieu Odorhei. Preşedintele organizaţiei locale a PNL, Jenor Beudean, şi copreşedinta organizaţiei de femei a PNL Bistriţa-Năsăud, Diana Morar, s-au dovedit ajutoare de nădejde ale moşului, aşa încât peste 70 de copii de grădiniţă din comună au primit dulciuri şi fructe din partea lor.

Odorhei 1 Odorhei 4 Odorhei 2 Odorhei 3

Din 2012, a devenit o tradiţie la Şieu Odorhei ca, în ajun de Moş Nicolae, copiii să primească daruri din partea preşedintelui PNL din comună, consilierul local Jenor Beudean. Anul acesta i s-a alăturat şi avocatul Diana Morar, a cărei familie este originară din Cristur Şieu. Cei doi liberali au împărţit daruri în toate cele trei grădiniţe care mai funcţionează în comună: la Cristur Şieu, Agrişu de Jos şi la Şieu Odorhei.

„Copiii ne-au aşteptat foarte nerăbdători şi s-au bucurat pentru ce au găsit în pacheţele, dulciuri şi fructe. Mă bucur că am creat o tradiţie atât de frumoasă în comună” – liderul PNL Şieu Odorhei, Jenor Beudean.

Odorhei 9 Odorhei 8 Odorhei 7 Odorhei 6

„M-au emoţionat foarte mult aceşti copii drăgălaşi care ne-au răsplătit cu îmbrăţişări calde, colinde şi poezii. Au nevoie de foarte puţin ca să fie fericiţi şi aceasta cred că trebuie să fie o lecţie pentru noi toţi” – Diana Morar.

Cei doi lideri PNL au fost însoţiţi de consilierii locali Ioan Moldovan şi Arthur Schneider.

Odorhei 12 Odorhei 11 Odorhei 10 Odorhei 11