Recomandări Social

Moș Nicolae, ajutat de oameni cu suflet mare care vor ca darurile să ajungă la cât mai mulți copii

Sunt ei înșiși copii și ar merita să primească daruri în ghetuțe, însă au decis că e mai frumos să devină ”moși” pentru alți copii mai puțin fericiți. Elevii Colegiului Național ”Petru Rareș” Beclean, fiindcă despre ei este vorba, au confecționat nuielușe pe care le vor vinde luni, în Ajun de Moș Nicolae.

“Se apropie Moș Nicolae, momentul perfect să facem cadouri celor dragi. Dacă nu ați cumpărat încă nuielușe de Moș Nicolae, sărim în ajutorul vostru!

Când❓ Mâine, 5 Decembrie. În fiecare pauză vom scoate la vânzare nuielușele meșterite de noi! Nuielușele sunt făcute cu multă trudă și mult bun gust. Fiecare nuielușă este unică își așteaptă cu drag cumpărătorul. ❤

Unde ❓ ~ Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean, clădirea D, parter.

❗️Prețul unei nuielușe este 10 lei❗️

”Cu banii pe care îi vom aduna din vânzările de mâine, le vom face o bucurie copiilor de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Beclean, cumpărându-le cadouri. Vă sfătuim și pe voi să fiți mai buni, să dăruiți din inimă și să-i faceți pe cei din jurul vostru fericiți! Fiecare gest de bunătate contează, oricât de mic ar fi acesta”, au scris cei de la Revista Esentza pe Facebook.

Asociația ”Un Dar mic pentru o bucurie Mare” Beclean a inițiat și ea o campanie pentru sărbătoarea de Moș Nicolae.

”Pe lângă cazurile sociale pe care Asociația ,,Un Dar mic pentru o bucurie Mare” le are an de an – pentru care adunăm alimente la Mănăstirea Nușeni și la Biserica Sf. Parascheva Beclean, anul acesta vrem să îl ajutăm pe Moș Nicolae să ajungă și la căsuțele de tip familial de la Figa. Și aici sunt copii cuminți care visează la un mic dar de Moș… Așteptăm să ne fiți alături și împreună să îl ajutam pe Moș Nicolae să cumpere dulciuri pentru toți copiii. Avem nevoie de 83 de pachete cu dulciuri pentru ei. Puteți face donații în contul Asociației RO19BTRLRONCRT0436221701 sau să aduceți dulciuri pentru ei la Bisericuța din cartierul Podirei (spre Figa) Beclean. Bucuria lor să se simtă și în sufletele dumneavoastră”, a scris organizația.

Și Asociația Impact Bistrița derulează o campanie de Moș Nicolae. Pachetele cu dulciuri în pungi pentru cadouri se primesc luni, 5 decembrie, între orele 9.00 și 21.00.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.