Actualitate

Motociclist fără permis, rănit într-un accident petrecut la Mărișelu

Pompierii militari și polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe Drumul Județean 154, în localitatea Mărișelu, unde s-a produs un accident.

Coliziunea a arut loc între un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din județul Mureș, și o motocicletă condusă de un tânăr de 21 de ani, din Mărișelu.

În urma accidentului, motociclistul a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că motocicleta era neînmatriculată, iar conducătorul acesteia nu deține permis de conducere.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor, motociclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a-i fi recoltate probe biologice, a precizat Poliția.

Tot duminică a avut loc un accident rutier și la Căianu Mic, un minor fiind rănit. Din primele verificări la fața locului, un autoturism care circula pe Drumul Județean 171 și care era condus de o femeie de 28 de ani, din Uriu, a accidentat un copil care circula pe bicicletă. În urma accidentului, copilul a fost rănit și transportat la spital. Conducătoarea auto a fost testată etilotest, rezultatul fiind negativ.

Foto: IPJ BN

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.