Actualitate Recomandări

Motociclist rănit în urma unui accident la ieșirea din Cepari spre Dumitra (VIDEO)

Modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud cu echipaj de descarcerare și prim ajutor, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, au intervenit pe DN 17 C între Cepari și Dumitra, unde s-a produs un accident în care au fost implicate o mașină și o motocicletă.

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud a găsit motociclistul inconștient și a început imediat să îl stabilizeze, iar la scurt timp a ajuns echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Echipajul cu medic a stabilizat tânărul de 28 de ani, care prezenta un traumatism cranian sever și alte politraumatisme, și l-a transportat la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”Pe Drumul Național 17C, la ieșirea din localitatea Cepari spre Dumitra, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită. Au fost implicate un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Parva, și o motocicletă condusă de un tânăr de 28 de ani, din Salva. În urma impactului, tânărul de 28 de ani a fost rănit și transportat la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri din Năsăud au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă. Pentru aproximativ 45 de minute traficul rutier s-a desfășurat alternativ, pe o bandă și a fost dirijat de polițiștii rutieri aflați la fața locului”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto-Video: ISU BN

5 comentarii

  • Sa inteleg ca ii ia la rand in sensul opus acelor de ceasornic, urmeaza blajeni, prin curbele alea, oare urnatorul ramane fara…..casca? (Ca sunf multi….cascati!)

  • stii despre ce a fost vorba in livezile, sau vorbesti degeaba?! poate conduci si tu dintr o cusca de metal si esti tare in gura. documenteaza-te, gandeste, actioneaza.

  • Motocicliștii sunt un pericol și când stau..in picioare…. Parca sunt spălați pe creier… Un adevărat pericol ptr oricine le iese în cale.. Șoferi, pietoni, mașini, pisici, căței, pana și ptr copaci și stâlpi de pe marginea drumului.. Ar trebui sa li se facă un control la cap înainte de a obține carnetul.

  • tot respectul pentru motociclistii care conduc si ei preventiv, care nu depasesc cu viteze ametitoare de nici nu apuci sa ii vezi in oglinda retrovizoare, care atunci cand te depasesc depasesc la distanta regulamentara si nu la fir de par de masina…..este aproape imposibil uneori sa ii vezi la vitezele cu care se strecoara brusc printre masini!!! sunt multi care nu respecta soferii de autorurisme, nu asteapta si ei in rand, forteaza, se grabesc si iata………… plus neatentia unor soferi… sunt victime sigure!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.