Social Sport

Motocrosul învie din propria cenuşă. Luna viitoare Bistriţa ar putea găzdui o etapă din campionat

Fără grilă de start, furată de hoţii de fier vechi, dar cu multă pasiune din partea celor care iubesc acest sport, motocrosul ar putea învia la Bistriţa.

Peter Szabo, proprietarul pistei dee motocros de pe Dealul Cighirului, nu s-a dat bătut nici de această dată. Rămas fără grila de start )în valoare de 30.000 de lei), furată de hoţii de fier vechi, domnul Szabo e gata să ia una cu împrumut numai să organizeze încă o etapă de motocros în oraşul nostru.

„Am cerut ajutorul domnului primar, am vorbit şi la Federaţia Română de Motocros şi sper să putem organiza o etapă a campionatului de motocros, aici, la Bistriţa. Dacă facem rost de nişte bani, luăm o grilă de start cu împrumut de la Reghin sau de unde putem”, a  spus Peter Szabo.

Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, a agreat ideea şi a propus Consiliului Local să aloce 15.000 de lei de la buget pentru organizarea concursului de motocros. Dacă aleşii vor fi de acord cu propunerea, Peter Szabo va avea, de joi, undă verde să înceapă formalităţile organizatorice.

„Dacă ne dă Primăria bani şi mai atragem şi nişte sponsori, organizăm la sfârşitul lunii august o etapă din campionat”, a declarat Peter Szabo pentru Timp Online.

Consiliul Local Bistriţa se întruneşte, joi, în şedinţă ordinară cu 19 puncte pe ordinea de zi.

Cristiana Sabău

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.