Actualitate Social

Cum am primit „consultaţii sfinte” prin telefon să scap de blesteme şi vrăji

Se prezintă a fi „Măicuţa Elisabeta” şi pretinde că îşi duce viaţa pământeană la o mănăstire din judeţul Prahova. A dat anunţ în ziar că poate face dezlegări de farmece, poate rezolva dezbinări de familii, împreuna iubit cu iubită, poate da de capăt unor probleme cum ar fi beţie şi impotenţă.

Am estimat greşit că „Măicuţa Elisabeta” este la Bistriţa cu toate că îşi face publicitate într-un ziar local, dar am sunat la un număr de telefon pe care îl notase în ziar. S-a scuzat că e gălăgie fiindcă se află într-un hipermarket, dar m-a rugat să aştept.

Apoi a reluat convorbirea în ceva mai multă linişte. „Cum te numeşti, maică, câţi ani ai şi în zodie te-ai născut?”, a fost prima întrebare a „măicuţei” pusă pe verificat identitatea mea în „Cartea Sfântă a Bisericii”. O întreb dacă face verificările în Biblie şi mă asigură că nici vorbă de aşa ceva. „În Cartea Sfântă, nu ţi-am spus?”.

Îmi dă asigurări că e de la „Mănăstirea Patima din judeţul Prahova” (de negăsit pe internet) şi că nu vorbesc la un număr cu suprataxă (voi vedea la sfârşitul lunii). Îmi cere 20 de minute să mă „verifice”. „Sună-mă şi îţi voi spune ce trebuie să faci”, îmi spune vocea de la capătul firului. Revin cu un telefon la ora indicată şi îmi spune cu o voce gravă „Revino, maică, în 20 de minute. Am descoperit lucruri grave la dumneata. Vreau să mai verific încă o dată ca să văd cum te pot ajuta”.

În timp ce „Măicuţa Elisabeta” face verificările care să o edifice asupra vieţii mele (pe baza numelui, a vârstei şi a zodiei), sun la a doua „măicuţă” care îşi face publicitate la noi. Pretinde a fi „Măicuţa Paraschiva” şi garantează 100% că „vine în ajutorul oamenilor cu credinţă în Dumnezeu care au nemulţumire sufletească, oameni necăjiţi în dragoste şi spor” pe care îi poate ajuta să se vindece de boli incurabile, impotenţă, infertilitate, dezleagă cununii fiindcă, nu-i aşa, „e binecuvântată de harul Domnului pentru a vindeca sufletele”.

Măicuţa Paraschiva nu poate vorbi din prima, fiind ocupată cu sfaturi pe cealaltă linie, dar, în mod miraculos, mă sună înapoi. Mă anunţă că e tot din Prahova aşa că, fireşte, are nevoie de aceleaşi date: nume, data naşterii, zodia, tot pentru Cartea Sfântă şi tot ca să-mi pună diagnostic. Numai că, de data aceasta, ei i-am dat alt nume, altă zi de naştere, i-am furnizat ca subiect de meditaţie cu totul altă problemă.

Nerăbdătoare să aflu ce spune Cartea despre mine, o resun pe „Măicuţa Elisabeta”. Bănuitoare, mă întreabă dacă am mai apelat şi la altcineva şi îi recunosc, plină de umilinţă, că da, am apelat la „Măicuţa Paraschiva” fiindcă sunt disperată şi vreau leac.

„Vezi, ştiam eu că ai sufletul îndoit, dar trebuie să crezi. Nu vei izbândi nimic dacă nu crezi”, îmi spune ea, după care adaugă că am făcute farmece şi blesteme şi că nu voi scăpa de ele dacă nu ne rugăm împreună „prin telefon”.

„Ca să ne putem ruga, îmi trebuie o mare cantitate de ceară. Nu ai dumneata de unde să o cumperi, aşa că trimite-mi mie 190 de lei şi o voi comanda eu la un părinte (îngână un nume aşa că nu l-am putut reţine -n.r). Notează-ţi o adresă Oficiul Poştal 14, localitatea Ploieşti, judeţul Prahova, pe numele Caterina Ene”, îmi dictează ea.

O întreb de ce nu e pe numele mănăstirii sau al ei şi-mi spune că nu poate coborî din munte ca să meargă la poştă, aşa că a desemnat pe cineva să ia banii. După ce îi va primi, vom începe rugăciunile prin telefon şi mă va scăpa de necazuri pe care, nota bene, nici nu i le-am spus.

Termin de notat instrucţiunile „Măicuţei Elisabeta” şi o resun pe „Măicuţa Paraschiva”. Şi dânsa era la curent că am mai sunat şi în altă parte fiindcă, nu-i aşa, i s-a „arătat” probabil printr-un SMS de la prietena „Elisabeta”. O asigur că am făcut aceste gesturi nechibzuite din pură disperare şi o rog să mă ajute. Începe să-mi turuie la telefon (evident citind de undeva) nişte texte de tabloid de pe urma cărora deduceam cum că „toate proastele au noroc, eu nu am”. La final, deschide altă carte (ceva mistic) şi-mi înşiruie bazaconii cu vrăji făcute cu capul de mort şi diverse altele pe care cred că le-am văzut în ceva episoade din Harry Potter. O rog să nu mă mai chinuie şi să-mi spună ce pot face să scap.  Ce credeaţi? 190 de lei pentru ceara de la lumânări şi e rezolvată problema. Numai că, de data aceasta, banii trebuie trimişi la Oficiul Poştal 11 Ploieşti, Prahova, pe numele Amalia Loredana Motoi. Nerăbdătoare, mă întreabă când îi trimit ca să fie la poştă, prezentă.

E limpede că avem de-a face cu o escrocherie de zile mari şi că cele două individe din Prahova sunt în cârdăşie şi nu au nimic de-a face nici cu lucrurile sfinte, nici cu morala. Ţinta sunt oamenii naivi şi dispuşi să dea orice ca să scape de anumite probleme. Ele ar trebui să devină ţinta Poliţiei.

UPDATE ora 15.00 La ora 14.30, am fost sunată de „Măicuţa Paraschiva” care m-a întrebat când am depus banii. I-am spus cine sunt şi că escrocheria lor e de prost gust. Am trimis-o să muncească. S-a speriat şi mi-a închis telefonul.

Cristiana Sabău

81 comentarii

  • Nu am mai scris, dar am ajuns la amenintari. Maicutele cu blesteme, eu cu Politia. In final, a pus mana pe telefon un individ care s-a dat preot si care m-a blagoslovit. Era indignat. Nu intelegea ce treaba am eu cu escrocheria lor. De ce ma deranjeaza 🙂

  • Cee ce va pot spune despre farmece si vrăji este sa nu va duceți la acele persoane care își fac publicitate pe internet,căutați babe,femei in vârsta care nu au astfel de publicități .
   Dacă aveți probleme de genul :
   Farmece,vrăji,blesteme Etcc îmi puteți lasă un mesaj pe adresa gabryele 84 @ yahoo . it si va pot îndruma .

   1
   1
 • asa am patit si eu cu o ‘maica’ din suceava nu mai stiu de la ce minastire dar mie mi-a cerut 300 lei si o luminare neagra si i-am dat cu flit

  1
  1
  • Nu mai vorbiti urat de maicuta silva ca este o sfanta cu har de la Dumnezeu si Dumnezeu va vede

  • Maicuta nectaria stefania …este una si aceeiasi persoana si!! Coincidenta ! Tot din prahova …mie mi-a cerut 400 pentru ca i-am spus ca sunt in spania …si ai vrea prin (wester unios sau prin money grasm) o citez pe ia ! Am intrebat-o daca vorbeste tiganeste!?

 • D-na Cristina Sabau,bravo,bravo,bravo!!!Ma bucur ca ati luat initiativa de a le lua la rost pe parasutele astea!!Daca am face toti la fel,cu siguranta nu ar mai aparea in ziar asemenea prostii!!Un lucru pe care eu nu il inteleg,este cum pot ziarele sa promoveze asemenea excroace!!Cu respect!

  • EU am verificat toate vrajitoarele tamaduitoarele claravazatoarelor din Ro si maicute vazatoare acelasi dume dau nu fac nimic doar vb si cere banii. Cred nu exista vraji deloc am inceput sa ma pricep in lucrarea lor Mai bine će face dupa carti

 • buna la fel ca si voi am si eu o problema am stat 5 ani cu un baiat mama lui facea farmece printro femeie numita drugu lenuta din iasi am 3 ani de cand am facute farmecele de ea a reusit ma desp de fiul ei dar ea mia facut in asa fel in cat nici un baiat sa mai stea cu mn eu miam facut o alta relatie a mers bine avem foarte multe planuri impreuna dar dupa ce am gasit un cearceaf in fata usii la mine pe sarma noi am inceput sa ne certam fara motiv el imi spunea k ma uraste si ca numai cand ma aude e nervos akuma neam desp a disparut ca si cum nu a fost nimik niciodata eu nu sunt in romania si nu pot sa ajung la nici un preot cu har iar la vrajitori nu vreau sa ajung nu am incredere in ei ce pot sa fac ajutor

  • De farmece si vraji putem scara numai daca Îl cunoastem cu adevarat pe Dumnezeu si Îl chemam pe nume. În psalmul 83:18 Traducerea Lumii Noi scrie clar care este numele lui Dumnezeu. Sa-L invocam cu regularitate si sa-I cerem ajutorul,fiindca numai adevaratul Dumnezeu poate vindeca,daca invocam cu adevarat Numele Sau.

  • buna ziua axel, pe.mine ma cheama alex, daca vrei sa vorbim ma gasesti la adresa de email alex2free_yce2007@yahoo.com, am avut si am si eu niste probleme asemanatoare cu ale tale, dar nu stiu ce sa cred sincer, poate ai gasit tu o rezolvare,nu pot scrie aici tot. te rog sunt disperat nu stiu ce sa mai fac, si ce sa mai cred.

 • Prin asa ceva, am trecut si eu ieri :))) am sunat la o zisa maicuta Felicia, un anunt ce gasisem in ziar. Mi-a cerut si mie numele si data nasterii si sa o sun peste 10 min. Dupa voce parea tiganca.Zis si facut. Imi spune ca in ultimul timp imi merge tot prost, stau numa pe ganduri, tot ce fac iese mai rau,etc si se datoreaza faptului ca am vraji facute si cununiile legate, si mi se apropie moartea..I-mi cadeau lacrimile cand am auzit…imi zice ca ma poate dezlega dar sa trimit 80 euro pentru ceara si lumanari.Mi-a zis sa pun banii cu western union pe numele Ioan Claudia, a doua zi cat mai repede pentru ca are nevoie de bani pentru a incepe treaba. Apoi ma pus sa repet cu ea o rugaciune si un ritual cu un pahar cu apa, cinci banuti in forma de cruce, etc…. Astazi, suna sora mea, si ce credeti ? Ii spune exact aceleasi lucruri, zici ca le avea memorate sau scrise pe caiet :)) Eu chiar nu inteleg cum exista astfel de persoane, sa iti zica anumite lucruri, sa te sperii si sa disperi de frica, pentru binele lor. In fine… Ma bucur ca m-am asigurat inainte sa trimit acei bani.Pentru banii aia trebuie sa muncesc o saptamana x(

  • Si mie mi sa intimplat Ca’ eram disperata am sunat pe maicuta Loredana Ca’ se afla in spania sa ma ajute mia zis sa i trimit 160€in rominia la vaslui pe alt nume si la urma ce am patit cum am trimis Bani nu mia raspuns la telefon a disparut o internare? crediti Ca’ e o trufa Sau intradevar a sa ma ajute da vreau sa va anunt mi va incredeti niciodata de internet

  • Si eu am Pățit cu o maicuta Elihana care zice ca e de la mănăstirea Vladimiresti Galați TOT AȘA CICĂ AM VRAJI ȘÎ MĂ SCĂPA ELE SA LE TRIMIT BANIII la Western din fericire am sunat la mănăstire și miau asigurat măicuțele ca sunt niște șarlatani și au dat numărul laPolitie am avut noroc ca nu am avut timp sa merg sa le pun banii și le-am cerut cont bancar.Aveți grija mau tot sunat și mai stresant toată ziua acuma le m blocat numărul poate reușesc sa scap de ele..Mai mult mi-au dat la telefon o starea pe nume Veronica care mi-au zis măicuțele ca e moarta din 2005

 • Ah ! Chipurile e de la o manastire din Buzau, nu mi-a dat numele, si ca lucreaza cu 40 de calugari si 40 de calugarite…. Ar trebui sa puna mana cineva pe toate impostoarele astea si pedepsite cu puscarie. Rusine sa le fie sa se mai foloseasca si de lucruri sfinte x(…. jeguri de oameni

  • Ma numesc Daniel si an ciuda a ce spune alte persoane eu vreau sa spun ca am fost foarte multumit de maicuta felicia ma ajutat antro problema de familie an care credeam ca nu mai por face nimic, nu e frumos ce faceti datorita unror persoane care vreti sa faceti rau andrada nu e frumos ce faci .

 • Si eu am probleme de genul acesta ce puteti sa imi spuneti despre maicuta Valentina este ceva real sau e si ea vreo impostoare,as vrea un raspuns cat mai urgent si clar va rog frumos.puteti trimite raspunsurile dumneavoaztra la adresa de email csaba.zorzi@gmail.com va multumesc din suflet

 • Domnule ospătaru, de ce amesteci BOR cu nişte excroace? Astea excrochează minţile slabe, aceeaşi minte ai şi dumneata, care amesteci fără rost fenomene total diferite şi fără nici o legătură unul cu altul. Dacă nu-ţi place BOR, du-te domnule la sectanţi sau la atei şi nu ne mai da sfaturi idioate!

 • buna ziua.sunt Georgiana din Constanta.vreau sa sesisez un caz de asa zis clarvazator care este de fapt
  un impostor .el se numeste pe internet Vizionarul Stefan care pretinde ca face vizionari profesionale.dar eu va zic exact ce am patit.cand am sunat la acel nr de telefon ca sa ma ajute in problema mea in primul rand a raspuns o voce de femeie.apoi dupa ce i-am explicat problea mea ,acea femeia a pretins are darul clarviziunii profesional si in schimb mi-a spus numai minicuni.va dau si pagina lui de internet ca sa stiti sa va feriti de acest asa zis” vizionar si clarvazator”
  http://www.tamaduitorul-clarvazatorul-stefan.eu/
  de asemenea fotografia folosita de el este falsa.deoarece nu raspunde nici un barbat la telefon.si pretindea
  ca putea rezolva orice problema prin darul sau.pentru cei care au mai fost inselati de acest impostor puteti sa imi scrieti pe adresa mea de email si va voi povesti tot ce am patit.artemisa200al@yahoo.com

 • Recent o prietena a trimis bani la o măicuța Valentina,după care a început sa mai ceara si alți bani.
  Nu am putut sa stau pasiva la așa ceva am sunat- o pe individa si surpriza a trimis banii înapoi a doua zi .
  Nu înțeleg de ce Poliția nu urmărește astfel de indivizi?

  • Bună seara,sau mai bn,buna dimineata!Cum as putea lua si eu leg cu dvs,as vrea sa va povestesc si eu ceva in leg cu șarlatani ăștia,de se dau tamaduotori,preoți,clarvazator, etc.Va rog sa-mi scrieti,daca vede-ti acest msj.

 • Buna si eu am patito rau de tot cu oamani dinastia care iti intorc viata pe dos am apelat la multe tamaduitoare cum ar fi Bratara apoi ea ma trimis la fata sa Lider Daniela care ar face vraji mai mari pentru a ma scapa de blesteme mama sa ma scos de 300 de euro apoi fata sa de o mie sau si mai mult apoi am mers la o Maicuta pe nume Nicoleta iarasi o scorpie de om care doar ma mintit . Apoi iarsi la o tamaduitoare pe nume Andreea tot asa am patit am trimit 300 de euro si ma mintit ca trebuie aa faca ritualuri mari ca am blesteme mari si ca rrebuie sa trimit o mie de euro sa le arda in cimitir sa pot scapa de aceste blesteme bineinteles ca nu iam trimis parca mia venit mintea la cap ca ceaa ce fac este impotriva lui dumnezeu
  Mam pus pe genunchi si mam rugat lui dumnezeu si doamne iti multumesc ca astazi sunt fericita si implinita
  Oameni buni nu mai fugiti la astfel de oamani ca vor sa va ia doar bani altceva nu o sa va faca doar va strica viata aveti incredere in dumnezeu si luptati pentru dorintele vostre cu incredere si cu rabdare cu dragoste Delia.

  • Din păcate am apelat si eu la mai multe dastea am trimis bani la una singură Rodica zice că e originară din Ucraina darve tiganca i am încărcat si cartela… Am greşit asta e

 • Vreau sa spun si eu in cateva cuvinte despre vraji si daca in aceasta masura pot fi de ajutor pt a indruma si deschide ochii celor ce sufera de pe urma acestor cazuri sa ia aminte si in considerare urmatoarele;-vrajile au existat si inca va exista pt ca prin rau(lucrarea diavoleasca)se fac deci daca diavol exista exista si Dumnezeu pt cei ce nu cred,vrajile se prind la cei unde nu este credinta si omul este departe de Dumnezeu,nu apelati la vrajitori pt ca ei doar leaga si niciodata nu pot dezlega,dezlegarea(eliberarea si izgonirea)duhurilor o face Dumnezeu,peste puterea lui Dumnezeu nu trece nimeni lupta cu raul presupune o serie de cerinte de exemplu;-cat de hotarat esti depinde de tine,credinta si rabdarea,nadejde,osteneala,sacrficiul,staruinta in rugaciune,intoarcerea de la pacate,canonul ce ti-l da preotul privind randuielile slujbelor pt astfel de probleme.-„Doamne ajuta”.

 • Sânt impostoare toate doar bani vreau și profită de cei care sânt naivi sau au credința slabita. Nu va lăsați păcăliți. Dumnezeu nu vede bine nici vrăjitoria clarvăzătorii și tot ce tine de asta. Rugați a la Dumnezeu și credeți cu adevărat in el și când nu vă veți aștepta va face ce trebuie să fiți bine.

  • Ieri seara am sunat-o pe asa zisa stareta Diana la fel ca toate ca am cununiile legate si am vraji facute la cap de mort dansa mía spus ca are nevoie de 30 de kg de ceara si ma costa 200 de euro zis si facut in jumatate de ora a avut banii trimisi a doua zi urma sa incepem slujba de dezlegare in care imi spune ca a iesit dracu din mine si ca sa nu mai intre inapoi trebuie sa trimit 500 de euro si ca la miez de noapte trebuie sa ma duc la cimitir sa ma intalnesc cu dracu sai dau bani,nu va lasati pacalati

 • Eu zic sa nu credeti asa ceva, toate persoanele care spun ca exista o sa va tepuiasca si o sa va luati glorie.
  Omul la disperare e prost, numai tepari…nu va imbatati cu apa rece…stiu ce vorbesc si va sfatuiesc sa nu trimteti nici un ban. Se numeste inselaciune si se pedepseste.
  Va spune un om patit si trecut prin ele.
  Singuri va puetei ajuta.
  Capul sus si nu da-ti banii aiurea ca nu va alegeti decat cu amagiri si bani pierduti.
  Gabriela este una dintre persoanele care incerca sa va atraga in capcana.
  Nu cred ca haleste cineva vrajala asta!

 • Caut și eu pentru dezlegare de farmece cine știe sau cunoaște intradevar pe cineva care se ocupa cu așa ceva și care este serios?

  • Toti sunt seriosi. Puteti apela la oricine, cu incredere. =))))
   Cum puteti sa credeti in astfel de sarlatani?

  • Singurul care dezleaga vraji este Dumnezeu. Nu indrazniti sa mergeti in alta parte pentru ca este mai grav, Satana nu va pleaca de la casele voastre.

  • Citirea dezlegarilor se face in orice biserica de catre orice preot.Dar efortul cel mai mare este propria credinta si sa crezi in rugaciuni.

  • Trebuie doar sa te rogi ..sa mergi la slujba ..sa ai incredere in DUMNEZEU doar el te poate ajuta.Nu crede in vrajitori.Doamne ajuta.

 • maica elena cea care fare minuni ca areharul, ca spune ca topeste 50kg de ceara si vindeca,te scapa de blesteme , farmece, minteeeeeeeeeeee.Cine aude de aceasta maica de la Manastirea Buciumeni Galati tecuci nu ascultati nimic.Va minte.Am sunat la manastire si mia spus ca este o tiganca care se da maica odata o chiama Elena , apoi Florica .Cere 500 de roni prin western union.Si ca veti face parte la telefon la slujbele care le va face ea.MINCIUNI.NU VA LUATI DUPA EA, SI CESPUNE EA.VA PACALESTE.EU iam trimis 200ron urma sai mai trimit300. Am sunat lamanastirea deacolo si mi sa spus ca multalune a fost tepuita de aceasta personana

 • Well eu am parte de alt tip de telefon.
  Cică cei de la fiscul local cu accent pakistanez care mă amenință cu poliția și arestarea, pentru că nu mi-am plătit taxele, iar apoi îmi cer datele personale ca să aibă acces la credite etc.
  Dar citind pe aici experiențele unora și a altora,

  Chiar credeți că cineva undeva vă poate face milionar însănătoși prin telefon etc…apelând la un personaj imaginar?
  De unde dorința asta de miracole fără muncă, fără contact cu realitatea fizică?
  Te doare un picior te duci la medic, faci examene, imagerie și apoi cu tehnici verificate în timp care au legătură cu realitatea fizică te poți trata sau te poți însănătoși, dar în timp, nu așa hocus pocus.
  Și chiar în perspectiva să spunem că crezi neapărat că există o entitate superioară …de ce nu faci apel personal..crezi că Paraschiva are fir roșu cu Dumnezeu?
  Pseudoeducația și credulitatea ca normă socială în România.
  Iar Statul încă încurajează ora de religie și îi învață pe copiii să-ți sfințească mașinile ca să evite accidentele rutiere.

  • Ptr.CC ,
   Super pățanie ,seamănă cu a mea dar pe mine m-au sunat de aici din BN !
   Luminează-mă ,te rog …ştiam că eşti de pe un anumit meridian ..duupă ora de la comentariu;şi pe meridianul tău se întâmplă asta ?ciudat
   După inteligență am crezut că alegi ceva mai ok;
   Părerea mea !

 • Buna ziua ..cineva mi-a spus.ca ma.trecut in pomelnicul mortilor..nu stiu daca este așa dar la.ce ma.pot aștepta daca e adevărat ?

 • Poi si te mai miri ca castiga PSDu alegerile? Cu un asemenea popor credul nici nu-i de mirare. Cu farmecele aruncate de Draknea si Veorica asupra romanilor, astia mai guverneaza 100 de ani.

 • Woaww, parca este o noua era paralela a lumii acestea, deci vreau sa spun ca si eu di curiozitate am sunat azi la asa zisa maicuta “anica vera “, si Doamne Sfinte cate mia povestit !!!! Farmaece peste farmece si vraji peste vraji din mosi stramosi si ca: la zisele ei “”au foarte mari radacini””
  Trebuie cat de urgent sai trimit 250€ ptr ceara ptr ca e Sfanta si asta e pretul, dar ptr ritual nimic ea este “onesta” si face totul gratuit
  Dar intrebarea mea este , pe escroacele astea nu le intreaba nimeni de sanatate ,
  La Dumnezeu e cea mai mare credinta , Nu va pierdeti mintile cu asemenea subiecte inselatoare
  Ar trebui puse la munci grele la pamant ca sa vada cum se muncesc banii , numai pentru astea si pentru altii ca ele ar trebui inviat Ceausescu , nenorocitele …
  O zi buna la toata lumea

  • Și mie la fel ! Am sunat la mai multe sa văd dacă o sa difere povestea ,toate mi-au spus aceeași poveste ca am cununiile legate și puse sub cap de mort! Am sunat și pt tata și sora mea ,povestea era diferită ,depindea de vârsta ! Culmea ca eu le-am găsit pe site-ul creștin ortodox ,dar totuși nu se lega ceva … de ex:Stareta Diana hmm,Maica Natașa ,Anghelina …clar clanu’excroaicelor! Nu am auzit așa nume de maici ever!

 • Acum 10 minute am găsit-o pe maica Anica Vera care la fel mia deschis cartea și mia zis cä am farmece și nu voi putea fi cu acest bärbat pinä ce nu se face dezlegare am rostit ceva împreună la telefon și trebuie șäi trimit 250 euro pentru ceara
  Cunoaște cineva pe aceasta Maicä???

 • Buna axel numele meu este Ovidiu nici eu nu sunt in tara sunt singur si incerc sa imi gasesc pe cineva
  Si eu cred ca am ceva probleme asemanatoare daca vrei sa vorbim ma gasesti la adresa popica198663@yahoo.com
  Poate ne indrumam reciproc
  Multumesc anticipat

 • Buna seara oameni buni,
  Îmi spuneti va rog daca ati apelat la Maicuta Anica Vera( care este stabilita în Italia) va ajutat?
  Este cineva care are har si rezolva probleme? Stiti ceva?
  Multumesc pt raspunsuri

 • Oameni buni nu mai cautati rezolvare la as zisele maici toate sunt minciuni daca vreti rezolvare de probleme mergeti la sfinta biserica si va rugati unde veti gasi rezolvare la probleme prin rugaciuni la Maica Domnului si la sfinti parinti nu aruncati bani facuti cu atita munca

 • Mi as dori din suflet nr ul dvs de telefon daca se poate si santeti amabila Va doresc o seara frumoasa Toate cele bune

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS