Economie

Motorina a trecut din nou de 7 lei/litru. Prețurile de la stațiile din județ

Motorina a trecut din nou de 7 lei/litru la cvasimajoritatea stațiilor din județ. Doar la Năsăud, se mai găsește azi motorină la 6,99 lei/litru, la celelalte stații din județ ajungând chiar la 7,09 lei/litru.

După mai bine de două luni de ieftiniri consecutive, în această dimineață, Petrom a scumpit motorina vândută în stațiile proprii, informează presa economică. Este prima scumpire făcută de Petrom de la începutul lunii aprilie încoace. De atunci, au fost operate 15 ieftiniri consecutive, inclusiv cea promoțională de week-end-ul trecut.

În județ, cea mai ieftină motorină se vinde la Petrolium Năsăud -6,99 lei/litru. La LukOil costă 7,00 lei, la Ozana și Petrom, litrul costă 7,03 lei, la Socar 7,04 lei, la Alex Dora și Rompetrol – 7,05 lei, iar la OMV și MOL – 7,09 lei.

Benzina standard se vinde cu 6,91 lei/litru la LukOil, 6,92 lei la Ozana, Petrom și Petrolium Năsăud, 6,94 lei la Petrom și Socar și 6,98 lei la MOL.

De la finalul lui aprilie și până acum, benzina este mai ieftină cu 49 de bani pe litru, iar motorina cu 46 de bani pe litru.

Etichete

9 comentarii

 • Au trecut alegerile…cine a știut cum se învârte ceasul s-a așteptat la o creștere a prețului combustibililor (și mai urmează). Pe politicieni îi cred doar cei care cred că stripteuza ii simpatizează

  11
  2
 • Multumim din inima partidului, personal conducatorului sau iubit Romelu Ciolacu si trimisului sau extraordinar Radu Moldouan!

  13
  6
  • Mulțumește-le la Câțu ,Virgil Popescu și banda liberalo-usristă că in intervalul octombrie2021 -februarie 2022 au crescut preturile la combustibil si enegie cu 60 la sută.

   2
   4
  • Nu ma intereseaza deloc faptul ca tu esti prost si nesimtit; necazu-i ca toti psd-istii sunt ca tine.

   4
   2
  • Bă ce ofticați sunteți fetițelor…Prestați gratis acum …pe mokangeală ? Nu vă mai ia nimeni băi că pe mâna unor trolli dobitoci ca voi au pierdut astia care vă aruncau câte un os.Vine foamea bă pe voi.

  • @ ecologista, Glumeşti care plm de piste frumoase că cele din Centru sunt aşa de înguste încât sunt inpracticabile şi noi cei ce folosim bicicleta tot pe stradă sau pe trotuar circulăm cu bicicletele. Singurele piste bune sunt peste linie.

   12
   1
  • Normal ca ii plac trotuarele acestea curate si rosii daca ecologista a frecventat trotuarele murdare din suburbiile Parisului.
   Față de cele pe unde studia ea, acestea sunt superbe.
   Iar fiind roșii ii plac și mai mult, au aceeași culoare ca și cartea din care o invata tatu-so comunistul.

   4
   2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.