Actualitate

Municipalitatea ia un credit de 100 de milioane de lei. Ce investiții vrea să facă

Primăria Bistrița intenționează să acceseze o linie de finanțare de 100 de milioane lei, cu termen de rambursare de trei ani, pentru o serie de investiții, astfel că până în 20 octombrie așteaptă oferte de la bănci.

66,2 milioane lei sunt pentru ”realizare și reabilitare clădiri publice”, iar 33,7 milioane lei pentru ”achiziție terenuri, construcții și străzi în cartierele noi de locuințe”.

Proiectele pentru care municipalitatea vrea să se împrumute la bancă sunt:

VEZI ȘI:

19 comentarii

 • Inca o pârtie de schi ar trebui construita, aia veche sa uzat si bistrițenii nu au unde sa zburde ……..😂😂😂😂😂😂

 • O lume intreaga traieste pe credit. Foarte bine ca se iau bani pentru a se face diverse investitii, banii se scot apoi si se ramburseaza tot, restul e profit pentru oras.
  Un exemplu e cum a luat Oradea credit ca sa-si faca aquapark-ul Nymphaea, si-a scos inapoi rapid banii imprumutati, iar acum e pe plus pentru decenii.

  • Oradea are apa termala .Oradea isi permite economic si e favorizata geografic.Aici avem 80 la suta mafioti si dive care nu ar merge la ceva gen Nympheea.Ar prefera la Figa ca acolo pot sa se ,,scalde” cu shosete .Sau la Sarata in balta imputita ca e mai ,,eco „si mai traditional.Asta e impedimentul social.Dar cand trebe sa dai limbi, nu te gandesti ,dai ca asta e seviciul.

  • Bre, consilierule…
   Cu banii din credit doar achizitioneaza cele 2 baze.
   Banii pentru investitie vor fi luati din alt credit, ca doar bistritenii sunt buni sa plateasca creditele incompetentilor. De ce nu acceseaza fonduri europene pentru aceste proiecte daca tot e atat de smecher primaru’ asta???

  • PSD-ul a modernizat scoli si gradinite pe fonduri europene. Vad ca Turc vrea sa ia credit sa faca scoli si gradinite. Fie e lenes, fie nu stie cum sa acceseze fonduri europene pentru educatie….
   si tot PeSeDe e naspa ca a facut scolile pe fonduri europene si nu pe credit???
   Cum puteti avea asa dubla masura pentru chestii atat de evidente…

 • Deci se vor cumpara totusi strazi ? Ar fi un lucru normal intrucat cetatenii au dat multi bani pentru terenuri . Acesta ar fi primul pas .Al doilea ar fi asfaltarea. Pas cu pas…

 • Eu vreau sa multumesc ca din banii noștri se duc la handbal pe niște salari extraordinari de mari între 18000 de euro și minim 6000 cu 2/3 excepții (si ne batem la retrogradare)și acum ca sa facem investiți ne împrumutam ….nu multumesc nu îmi place ideea de a avea in alte părți salari nesimțite si ne justificate
  Mai citeam ceva articol cum se va numi parcul central eu propun sa se numească Radu Moldovan ( Marele Roșu )

 • Cum ar fi sa candidati voi daca sunteti asa dastepti de va bubuie mintea la taste. Numai ca ce o sa va faceti ca va trebui sa va dati si numele sa va cunoasca lumea ? BRAVO domunle TURC !
  Intram in normalitate .

  • Ai bagat unul la fel de ,,dastept” ca si tine in CL.Te au facut securistii pe care i ai slujit o viata,te au dat afara din partid ,te au aruncat ca pe o soseta cum de fapt si meriti.Fanfaronada si slugarnicia fata de cei fata de care ai interese nu o poate scoate nimeni din tine.Nu ai rusine si bun simt.

 • Felicitari acualei administratii pt. deschiderea fata de propunerile civice venite din partea noastra. Iti place draga cunostinta habarnista. Cum imi scri asa iti raspund. Nu iti sunt dator decat sa te fac mai destept, desteapta.

 • La anii mei cu tot ce am nu pot fi pacalic si nici pacalit. Sa mori tu de ciuda ca nu ai nimerit. Imi umplu ziua cu impostori ca tine fix de distractie .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.