Actualitate

Municipalitatea vrea să cumpere teren și clădire

Primăria Bistrița aduce la cunoștință publică intenția de a achiziționa o suprafață de teren de minim 3.000 mp în zona intravilană a municipiului.

Potențialii ofertanți pot depune o scrisoare de intenție, care să includă date referitoare la terenul oferit spre vânzare, până în data de 14.10.2022.

Totodată, municipalitatea și-a anunțat intenția de a achiziționa sau închiria o clădire de minim 500 mp care să se preteze la amenajarea de birouri, în zona intravilană a municipiul.

Potențialii ofertanți pot depune o scrisoare de intenție, care să includă date referitoare la clădirea oferită spre vânzare sau închiriere, până în data de 14.10.2022.

8 comentarii

 • Nu înțeleg. Primăria are o grămadă de spații…pe unele le închiriază…vinde sau ce o mai face cu ele . Și acum caută spațiu pentru birouri.

  28
 • Am cerut in repetate randuri in sedinte de Urbanism, dezbateri publice ca Primarie sa faca pe dracu-n patru si sa cumpere imobilul fostei Biblioteci Judeyene de pe str. Garii cu aspect de cazino care poate redeveni o bijuterie de imobil.
  In prezent aici la Posta Veche kilometrul O al orasului intrarea in centrul Istoric este jale un cuib de infectie in fata Trezoreriei statului.
  Este scandalos sa lasi un asemenea imobil sa se prabuseasca la mana rechinilor imobiliari.
  Vad ca sunt totusi bani, din momentul in care domnul Primar face astfel de anunturi.
  Nu o fi avand cladirea 500mp dar in jur de 350 tot are pe cele doua niveluri si ies niste birouri clasa intai.
  Domnule Primar ! Faceti acest demers folosind toate portitele legale existente.
  Mu veti regreta acest lucru facut bine si comunitatea o sa va fie recunoscatoare.

  20
  19
  • Ce tot o arzi cu aspectul de ,,cazino”? Asa ti se parea tie cand te aflai in cladirea de vis a vis la etajul 1 si priveai pe geam , in timpul pauzelor de la compunerile despre cunoscuti?E nasol inauntru stramt ,scari inguste intre nivele.Era buna pentru copii care mergeau dupa carti. Pentru koorooorile late din primarie nu e bine.Vor distruge peretii.

   14
   4
 • De ce se cumpără?
  De ce nu se ia terenul Roseyars pe care primarul Moldovan la dat pomana, nu au respectat condițiile și trebuia luat înapoi.
  Dar cu ce juriști are primăria bine că nu pierd și sediu in care stau.

  10
  15
  • Ar fi jenat să nu spun dea dreptul scandalos să cumperi cu banii mulți un teren pe care la-i dat gratis.

   19
   1
  • Pe terenul unde a fost Roseyanis trebuie făcut Mall Bistriței . Nu trebuie infectată și zona aceea cu bujetari , bujetarilor marș înapoi în Piața Centrală nu împuțiti și alte locuri din Bistrița !

   16
   5
  • După cum evoluează lucrurile Centru Bistriței se mută pe străzile de pe fosta centură. Culmea acum vor să mute și Primăria pe strada Simion Mândrescu ( unde a fost Roseyanis ) asta ca străzile de pe fosta centură să devină centrul Bistriței și cu acte.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS