Cultură Sport

Năsăudenii se menţin în formă cu Kangoo Jumps! Ghetele magice au ajuns în oraş (FOTO)

Năsăudenii au de acum ocazia să se menţină în formă într-un mod foarte distractiv şi eficient, practicând Kangoo Jumps. Acest tip de aerobic a atras deja multe împătimite ale sportului. Vineri s-a deschis singura sală de fitness din oraş în care ghetele magice vor fi folosite de toţi cei interesaţi să fie supli şi sănătoşi. Antrenoare este Veronica Oltean.


Vineri, la Năsăud s-a deschis singura sală de fitness unde se practică Kangoo Jumps, un sport care adună tot mai mulţi adepţi în ţara noastră. Deschiderea oficială avut loc în aer liber, în curtea Colegiului Naţional “George Coşbuc”. La eveniment a fost prezent şi senatorul liberal Ioan Deneş, care s-a declarat încântat de acest sport. Parlamentarul a urmărit pas cu pas de la umbră fiecare mişcare.

Kangoo Jumps este cea mai modernă tehnică de aerobic din lume, iar ghetele cu arcuri pe care se practică acest sport au fost iniţial create pentru astronauţi, dar treptat s-a descoperit că ar fi potrivite pentru persoanele cu diverse traumatisme ale coloanei vertebrale şi articulaţiilor. Mai târziu, ele au început să fie folosite şi în sălile de fitness.

La Năsăud, acest sport se va practica doar cu instructor autorizat şi anume Veronica Oltean. “Kangoo Jumps este o nouă formă de sport ce se bazează pe paşi de aerobic, iar punctul forte îl constituie ghetele cu arcuri ce neutralizează impactul cu solul. Cu ajutorul acestor ghete speciale într-o ora faceţi doar sărituri, adică cel mai bun sport aerobic, iar în doar 10 minute ardeţi 200 de calorii. Am înfiinţat această sală de Kangoo Jumps din dorinţa de a aduce sportul la Năsăud. Un abonament de 12 şedinţe costă 150 de lei”, a spus Veronica Oltean.

Ea a menţionat că singurele persoane care nu pot practica acest sport sunt cele care suferă de spondiloză cervicală şi copii cu o vârstă mai mică de 6 ani.

Pentru a convinge năsăudencele că acest sport pe ghete cu arcuri este unul sănătos Veronica Oltean l-a invitat la deschidere oficială a sălii sale pe antrenorul internaţional de Kangoo Jumps, Lucian Pop.

Toată lumea s-a simţit bine şi abia aşteaptă să o ia de la capăt, de data aceasta la sală.

Mai multe fotografii, pe pagina noastră de Facebook.

 Julia Popa  

Nasaud Kangoo 1 Nasaud Kangoo 2 Nasaud kangoo 3 Nasaud kangoo 8 Nasaud kangoo 6 Nasaud kangoo 5 Nasaud kangoo 4 Nasaud kangoo 7

6 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS