Actualitate

Nesimţirea, film de groază care rulează în fiecare zi la Centrul Cultural Dacia

(FOTO) Un adevărat film de groază rulează în fiecare zi la sala „Adrian Pintea” de la Centrul Cultural Dacia. Acesta s-ar putea intitula „Nesimţirea”, se plâng administratorii care nu reuşesc de la o o proiecţie la alta să adune mormanele de gunoi din sală şi să cureţe scaunele de sos.

„Avem un intro la începerea fiecărui film prin care rugăm publicul să păstreze curățenia. Din păcate, degeaba. Spaţiile dintre scaune rămân pline cu ambalajele de la popcorn, cu PET-uri, iar unele scaune sunt pline de sos care trebuie curăţat. Avem 6 filme care rulează într-o zi cu o pauză de aproximativ 10 minute între ele. E un timp foarte scurt în care nu reuşim să curăţăm toată această mizerie lăsată de unii dintre spectatori, iar acest lucru face ca seria următoare să nu se poată bucura de o sală curată în totalitate. E o lipsă de respect pentru ceilalţi”, a declarat Ramona Creţa-Bugnar, şefa Centrului Dacia.


  

De la o proiecţie la alta, din sala „Adrian Pintea” sunt scoase trei containere mici de gunoi lăsate de spectatori, iar aspectul sălii se degradează.

Centrul Cultural Dacia, realizat cu peste un milion de euro de la bugetul Consiliului Județean prin modernizarea fostului Cinematograf Dacia de pe Bd. Decebal, funcţionează din 2016. Înainte de inaugurare, arăta aşa cum puteţi vedea AICI. 

21 comentarii

 • Să mănânci pe întuneric cipsuri cu sos, cu ochii la ecran, pe un scaun incomod, copii care se foiesc lângă tine, lipsa gardedobei (care la cinematografele civilizate E OBLIGATORIE), rezultă ce rezultă. NU e neapărat nesimțire. Deci: 1. Obligatoriu, garderobă. Nu intri în sala de proiecție cu paltonul în brațe, poșeta pe umăr și tava cu bunătăți deodată; 2. Out sosurile (oricum sunt puternic iritante gastric, să mănânci seara așa ceva e suicid).

 • Sincer daca vedeti ca romanu e nesimtit pur si simplu interziceti sa mai intre cu popcorn si cu chipsuri…si-asa unii au un stil de a manca in spatele tau de nu poti sa fi atent la film…

 • Pe tinerii educati, care stiu sa respecte bunul public, i-au alungat din Bistrita Cretu si Moldovan, cu „politica’ lor inteleapta. Au ramas cocalarii. Sa ne miram de astfel de comportament?

  • În capul tău vidat de exbă$ist actual #rezist, PSD e vinovat de încălzirea globală și de holocaust și de dezastrul navetei spațiale Challenger.

  • atentie! Cretu si Moldovan au readus cinematograful in Bistrita! prin eforturile lor si cu toate criticile posibile! acuma ca sunt o seama de ghiolbani care musai trebe sa mestece ceva cand se uita la un film….. cred ca sunt si destui din opozitie care fac mizerie!!! pe bune? Este vorba despre cei 7 ani de acasa, care incep sa dispara!!!

 • Lipsa de educatie si in primul rand al celor șapte ani de acasă sunt vinovate de ceea ce se întâmplă! Si nu vorbim doar de cinematograf vorbim in general de tot ce înseamnă orasul Bistrita! Oriunde mergi maldare de gunoi!

 • Nu mai incercati sa civilizati ciobanii cu mesaje difuzate inaintea filmului ca nu merge! La genul asta de ghiolbani si pitipoance trebuie sa le interzici sa intre in sala cu alimente.

 • Hmm, timp prea scurt intre filme, nici nu se poate ventila un pic aerul.. poate ar, fi trebuit sa faceti doua sali, poate angajata o femeie de serviciu in plus, in locul unora care freaca menta pe bani la ansamblu? Nu va mai gasiti scuze, faceti lucrurile cu cap. In psihologie se numeste the broken window effect… gasesti murdarie, faci murdarie, cu atat mai mult cand iti lipseste educatia. De fiecare data cand am fost era mizerie pe scaune. Luati cateva miniaspiratoare care sa le curete decent…

 • Asta ne este nivelul de cultura,deși vrem garderoba si valeți…am vrea sa fim in pas cu moda da ne împiedicam in gusturi.pana cum toata lunea vroia mall si cinema si acum nu mai e bun sosul,popcornul e prea nu stiu cum…nu ne mai plac si le vărsam pe scaune.Multe detalii observa unii dar lipsa de educație a celor care sunt nesimțiți e scuzabila.Oricat angajați ar fi la cinema…tot cu bun simt ar trebui sa intri si sa savurezi filmul ,printre floricele si sosulete la care mai bine s-ar renunța pt ca unii nu stiu sa mănânce…sau cum zice cineva…lipsa luminii si incomoditatea scaunelor sa i faca oare pe o seama sa verse pe scaune totul?…

 • Daca totii incompetentii ajung in functii de conducere, acestea sunt rezultatele. Cum a ajuns sa conduca aceasta doamna? Ce o recomanda? Politicul.

  • da bravo! nici nu stim cine conduce sala asta! dar ar trebui ea sa stea cu ochii ca pe butelie sa vada cine arunca pe jos???? tu ce ai face stimate cititor??? intr-o Romanie in care poti sa critici fara ca tu sa faci nimic, poti sa faci ce vrei fiindca esti de fapt ca si ceilalti, sau in care marlania este apreciata si ridicata la rang de arta!!! se vede si la TV ce se promoveaza!!!

 • Toata lumea face analiza educatiei….. Gresit in opinia mea. E prea ieftin biletul si ajung acolo toti golanii la caldurica…. Nu prea vad lume normala acolo. Aceeasi care stau si la strand si mananca saorma in apa. Aceeasi care trag 2 ore de o cafea… Si oamenii normali care au fost odata acolo nu prea ii mai atrage si a doua oara. Locatia e ok. Aduceti filme bune. Puneti pret pe masura si lucrurile se rezolva. Fara reduceri. La fel si la strand. Altfel va continua la infinit povestea cu mizeria crunta cu autor necunoscut. Si am fost la film si in Cluj da nu vezi asa ceva…… Omul daca nu plateste pretul cuvenit are tendinta de a fi neserios. Sunt studii serioase in domeniu. Poate citeste si cineva din primarie…

  • dar suntem pregatiti sa platim astfel de servicii?????????????? ca astea nu sunt gratis si nici ieftine, daca se scumpeste biletul asa-i ca nu ne mai convine? este un cerc vicios. ar trebui sa luam atitudine noi fiecare!!!! numai ca risti sa ti-o iei peste bot daca cumva critici un marlan din asta ca a varsat pe jos ceva!!!

 • Regulile pentru buna functionare a acestui centru cultural le fixeaza conducerea.Cu mancare sau fara mancare la activitatile lui?.Ce fel de mancare se poate consuma? Doar chipsurile si popcornul pe care le vinde acest centru cultural sau dimpotriva se permite accesul in incinta lui si cu sarmale la caserola aduse din exterior?Regulile trebuie expuse la vedere la intrarea in acest centru cultural.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS