Actualitate Recomandări

Neurochirurg la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa. De când va începe să opereze

În noul bloc operator de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, care va fi inaugurat vineri, va lucra şi un neurochirurg, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan.

„Am bucuria să vă anunţ că, noi, CJ, cu sprijinul Guvernului României, am reuşit să finalizăm o investiţie extrem de necesară şi de importantă pentru judeţul nostru, blocul operator centralizat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă. E un lucru unic în România. Spitalul nostru arată, în momentul de faţă, foarte bine. Spre bucuria mea sunt din ce în ce mai mulţi medici care îşi arată interesul pentru el. Săptămâna trecută a avut loc un concurs pentru angajarea unui neurochirurg şi am fost bucuros şi chiar mândru la întâlnirea cu domnul profesor Florian, preşedintele Senatului Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca, un reputat neurochirurg român, care mi-a spus că nu a mai văzut aşa ceva nici în spitale din Germania şi nici în alte locuri unde operează. De la finalul anului vom avea şi un neurochirurg. Sunt tot mai mulţi medici interesaţi să vină în spital, ceea ce e un lucru foarte bun”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan.

Inaugurarea blocului operator centralizat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa are loc vineri de la ora 11.00, consilierii judeţeni fiind invitaţi cu toţii la eveniment.

11 comentarii

  • Aceasta este o veste minunată, mai ales pentru câțiva dintre cei care își exprimă păreri în spațiul public, inclusiv aici…

  • binenteles ca este buna vestea , sa vedem si finalizarea. ca modernizarea acestui spital s-a facut asa : intai copitele [de aur daca se poate] ………….pe urma cautam calul, daca il gasim.

  • si inca ceva . asta taie panglici si pe urma cauta doctori. halal gindire. eu taiam panglica la a suta operatie cu succes. ………………pina atunci totul este un ,,dream,,

  • ” De la finalul anului vom avea si un neurochirurg ” . Care an , 2027 ? Probabil Bistrita va avea di un neurochirurg peste vreo 10 ani . Pana atunci toata aparatura asta va fi depasita si buna de casat . Lucrurile nu sunt cum par , s-a investit aiurea si fara nici o sansa de finalitate . Bani aruncati degeaba . E ca si cand iti iei cea mai tare masina dar nu ai permis si nici sofer la ea .

  • Neurochirurgul lui Radu vine dupa alegeri daca voteaza toti asistatii social cu PSD-ul . A dat-o la diversiune presedintele CJ , ca sa nu fie intrebat cine va lucra acolo . Deci noi inauguram blocul operator dar asteptam neurochirurgul din iarna . In 11 decembrie sunt alegerile iar in 12 decembrie vine neurochirurgul la Bistrita . Pana atunci va rugam sa nu va mai interesati cine lucreaza cu sculele alea nou noute , de ce le-au achizitionat Buta cu Radu , ce licitatii s-au facut si cat au dat pe ele ca sa le tina nefolosite .

  • Si doctorii unde sunt? Tot in strainatate? La spitalul judetean au mai ramas doar cativa veterinari care stau pe 2000 lei lunar. Marfa chinezeasca!!!

  • Vrem sa ne prezentati medicii noi. Ne-am saturat d =e aceleasi beculete din noul bloc operator. Cine fce operatii? Aceeasi anestezisti spagari impreuna cu chirurgii pensionari?

  • Felicit pe dr Moldovan !!Pentru intalnirea cu dl profesor de la Cluj!!! Poate ajunge si dansul prof dr!!Nu conteaza in ce!!! Ce numai fostul sef sa aiba ?

  • Degeaba i vestiți în tehnologie Domnilor pt aveți mult de lucrat la Coportament și la felul Cum va organizați în a va ocupa de pacieti dai Spaga ai parte nu dai spaga aștepți si după ce ai aștepta pleci acasă cu un gust amar ca medicul asistenta tia vorbit urt cin tu aveai nevoie de ei la acel moment Domnilor dacă nu sunteți capabil lăsați oameni cababuli săsi facă treaba

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS