Sport

Manea: Avem un proiect pe termen lung, să facem o echipă tânără. Nu iau bani de la interlopi

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat că a discutat cu conducerea clubului şi s-a vorbit despre un proiect pe termen lung, de formare a unei echipe care să cuprindă numai jucători tineri, în cazul în care formaţia pe care o pregăteşte nu va reuşi să se salveze de la retrogradare în acest sezon.

”Eu mă gândesc tot timpul cum am putea să ne salvăm, nu să retrogradăm. Am discutat cu şefii, avem un proiect pe o perioadă mai lungă, de trei ani, dacă Doamne fereşte nu reuşim să evităm retrogradarea să facem o echipă numai de copii tineri, pe care să îi pregătim cum trebuie şi să mergem cu ei. Vreau să mai precizez ceva. Niciodată n-am umblat cu interlopi, n-am luat bani de la interlopi, că nu-mi pun familia în pericol. Se tot spune că fiii mei au făcut şi au dres, că au adus jucători să se îmbogăţească aici. Nu e adevărat. Din contră, ei au adus, nu au luat. Dacă se dovedeşte că băieţii mei au luat un leu sau un euro de aici, atunci eu renunţ”, a spus Manea.

Jucătorii aflaţi în probe la Gloria au susţinut joi, pe un teren 2 îngheţat şi acoperit cu zăpadă, un meci de verificare. Frigul şi ceaţa, Bistriţa aflându-se la ora respectivă sub cod galben, au întregit atmosfera hibernală.

”Toţi jucătorii au fost recomandaţi de anumiţi antrenori de la centru, de la echipele din judeţ, au mai venit jucători tineri cum sunt Dăruială şi Stelian de la Timişoara, Berceanu de la Buzău. Vrem să-i vedem. Prea multe nu ai de văzut în condiţiile în care se joacă, abia stau pe picioare din cauza terenului, dar îi vom vedea la lucru şi în zilele următoare, pentru că trebuie să tragem nişte concluzii, să vedem cu cine vom pleca în pregătire în Antalya, dacă se aranjează un turneu. Ne uităm cum gândesc, ce tehnicitate au, cum rezolva anumite faze, pot fi jucători care să joace prost dar să fie buni. Ştiu de la cineva că nu trebuie să-l iei când joacă foarte bine, ci să te uiţi la el şi să-l iei atunci când joacă prost. Dacă are nişte calităţi. Să ştim dacă au vreo şansă să crească, să joace cel puţin la nivelul Ligii a II-a, la Liga I va fi foarte greu. E dificil să te prezinţi la joc cu un fotbalist care a venit din judeţ şi se antrenează o dată pe săptămână, nu rezistă fizic, au făcut un antrenament şi apoi s-au dus la serviciu. Le-am spus tuturor că au o şansă”, a comentat Manea.

antglo1 antglo2 antglo3 antglo4 antglo5 antglo6 antglo7 antglo8

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS