Actualitate

Nicolae Moldovan: Numărul de turiști la Băile Figa s-a dublat. Pași siguri spre dezvoltare

”În general, se știe asta, dacă ai fost în vizită la cineva și ți-a plăcut, revii. Și Băilor Figa li se potrivește asta. Nu de puține ori, revedem ”în băi” chipuri întâlnite în ani trecuți. Spre bucuria noastră, aleg să își petreacă din nou zile de odihnă și relaxare în atmosfera de vacanță a stațiunii din apropierea Becleanului”, spune primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

El a menționat că numărul de turiști în stațiunea Băile Figa este în creștere: ”S-a întâmplat acest lucru și cu câțiva polonezi. Doi dintre ei au venit anul trecut la Băile Figa și le-a plăcut într-atât încât au revenit și anul acesta, imediat ce s-a deschis noul sezon estival. Dar nu singuri! Au venit de data asta însoțiți de un grup numeros de prieteni dornici de a-și petrece o minivacanță în România, la Băile Figa. De altfel, prezența grupurilor de turiști (organizate sau nu!) la intrarea băilor nu mai e demult o noutate.

Le mulțumesc tuturor acelora care aleg Băile Figa ca destinație de vacanță. Și nu sunt puțini. O analiză pe care am făcut-o doar la nivelul lunii iunie (luna de deschidere a sezonului) arată că iunie 2022 a adus o dublare a numărului de turiști. Sunt convins că finalizarea și darea în funcțiune a noilor investiții (unele aflate în stadiu de final!) din stațiune va atrage, an după an, și mai mulți turiști. Am pornit de la ”nimic” și am ajuns la un ”ceva” care începe să conteze. Cu greu, cu opinteli… am mers totuși mereu înainte. Într-o direcție care duce nu doar spre dezvoltarea stațiunii, ci și, prin aceasta, la dezvoltarea orașului nostru. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și înțelegere”.

VEZI ȘI:

2 comentarii

  • Nu ar fi frumos ca, cel putin pe perioada sezonului estival, statia de incarcare vehicule electrice de la Figa sa devina publica?

  • Ar fi frumos să scadă prețul, măcar pentru minori. Copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg, 30 de lei, + 10 lei toboganele, +15 lei toboganul mare. Sau măcar să fie și toboganele incluse în cei 30 de lei.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS