Social

O nouă ”sărbătoare a sufletului pururi tânăr” la Colibița. Pe scenă, nume consacrate (FOTO)

Colibița găzduiește a VI-a ediție a ”sărbătorii sufletului pururi tânăr”: Colibița Folk Fest. Vineri 18 august, evenimentul s-a deschis cu Open Stage, pe scenă urcând iubitori de muzică folk pentru a interpreta câteva cântece.

Apoi, consacrați ai scenei folk i-au încântat pe cei prezenți: Antonia & Tudor Ivașcu din Bistrița, Daniel Iancu, Cătălin Condurache, Florin Săsărman & Alexandru Filip, Vali Șerban și Nicu Alifantis.

”Seara chitarelor și a sutelor de zâmbete la Colibița Folk Fest! O seară plină de hituri care orice om care a iubit și a suferit măcar o dată în viață, le știe versurile! Felicitări Toni Vlad și gazdelor pentru acest frumos eveniment. Consiliul Județean a fost și va fi partener al unor astfel de concerte care aduc oamenilor muzica bună!”, a postat pe Facebook președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care a mers la prima seară de concerte.

Pentru seara de sâmbătă, 19 august, programul va fi la fel: de la orele 18.00 Open Stage și de la orele 20.00 recitaluri. Cei care vor încheia această manifestare sunt Sorin Găzdac din Năsăud, Raluca Cismaru, Tituș Constantin & Rodica Boldorea, Dinu Olărașu, Mircea Bodolan și Victor Socaciu.

Prețul unui bilet de intrare pentru o seară este 10 lei.

”Consiliul Județean prin Centrul Judeețan pentru Cultură Bistrița-Năsăud și Primăria Bistrița Bârgăului au fost principalii finanțatori ai festivalului, alături de oameni inimoși care în fiecare an fac ca muzica folk să aibă parte de o nouă sărbătoare a sufletului pururi tânăr aici, la Colibița. Vă așteptăm în acest loc de basm, chiar dacă pentru a ajunge aici trebuie să apelăm la răbdare, bun simț și muuultă înțelegere. Cu fiecare an, sperăm să fie mai bine, pentru că lacul Colibița merită să beneficieze de toate atuurile făurite de om, câtă vreme el, lacul, își dă toată silința să ne farmece privirea și nu numai! Traseul cel mai potrivit este prin Mureșenii-Bârgăului, unde drumul este asfaltat de câteva zile. Să fie și vremea însorită și oamenii iubitori de muzică folk vor pleca acasă cu o mare împlinire!”, spune Toni Vlad, președintele Asociației Aripi Folktime.

2 comentarii

  • Da, o sărbătoare finanțată din bani publici, desfăsurată în curtea celui mai controversat afacerist local,care mai percepe si taxa la intrare! Miroase de la o posta a ceva necurat (pe lângă fosele care se golesc noaptea direct in lacul Colibița)

  • Desi toata capacitatea de cazare si alimentatie publică sunt ocupate, nu se eliberează bonuri fiscale decât din an în pasti.
    Cine ar trebui să vadă ori doarme, ori doar a închis puțin ochii (a ațipit, dar nu întâmplător)

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.