Social

Nina și Ioan Rus au plecat cu un milion de euro din Imperiul Leilor (VIDEO)

Nina Rus și soțul ei Ioan de la Păstrăvăria Rin Romuli au obținut un milion de euro de la Dragoș Petrescu, dr. Wargha Enayati și Dan Șucu, trei dintre cei cinci din Imperiul Leilor, dar aceasta numai după o masă copioasă, un dans din zona noastră și o rundă de negocieri.

”Am venit să vă cerem 1 milion de euro pentru 49% din tot business-ul nostru. Noi avem o păstrăvărie care funcționează de 10 ani, mai avem un mic restaurant și o secție de producție în care facem diverse produse doar din pește. Vrem să facem încă o păstrăvărie pentru că nu ne ajunge peștele nici de consum, de livrare către cetățeni, nici gând de livrat către alte magazine sau hipermarketuri și nici ca să facem producție. Avem o sală în lucru pentru 200 de persoane, avem o pensiune cu opt camere, mai trebuie dotările interioare. Acum suntem în procedură de achiziție, am câștigat un proiect prin fonduri europene și în următoarele luni le vom da drumul. Și atunci ne-ar mai lipsi încă o producție intensivă”, a spus Ioan Rus, în timp ce Nina gătea pentru ”Lei”.

Ioan Rus a spus că, în 2021 au avut un rulaj de 1,68 de milioane de lei și un profit de 155.000 de lei. Pentru a-i convinge pe Lei, antreprenorii i-au invitat la masă, unde i-au cinstit cu bucatele tradiționale făcute de ei, le-au adus muzica la masă și le-au umplut paharele. Frunțile s-au descrețit, limbile și-au dat drumul la vorbă, iar ofertele au început să curgă.

Dragoș Petrescu le-a oferit un milion de euro, dar pentru 75% din acțiuni, cu obligația de a returna 500.000 de euro cu prioritate. După aceea, participația sa ar urma să scadă la 49%. Fondatorul City Grill Group a avut și o condiție: ca banii săi să meargă în direcția realizării unei pensiuni de 45 de locuri de cazare, fiindcă nu crede în dezvoltarea afacerii cu pește.

Nina și Ioan Rus au refuzat oferta și i-au convins apoi pe Dragoș Petrescu, dr. Wargha Enayati și Dan Șucu să se asocieze și să investească împreună un milion de euro pentru 49% din acțiunile companiei lor. Până la urmă, asta și-au dorit cei doi și le-a reușit.

Etichete

3 comentarii

  • Felicitări și mult succes în continuare. Orice român care investește în România, creează locuri de muncă, aduce plus valoare merită respectat. Eu chiar merg frecvent la Rin Romuli și mănânc cu poftă o ciorbă de păstrăv, o porție de icre din partea casei și clar ceva de drum, că sunt multe preparate gustoase, gătite de Nina. Oameni vrednici.

  • Pot cumpara saci de concentrate si antibiotice pentru pastravi multi ani….. Oricum nu se sinchiseau sa ii ascunda de clienti. Pofta buna cui ii place…. Eu nu am fost incantat…

  • Nooo ! D-zeu sa va ajute! Numai sa nu va intindeti mai mult decat va este plapuma! Mare atentie la prepararea mancarurilor… Nu mai este cea fost odata! Am fost un client fidel si vechi al vostru. De cand ati ajuns o mare vedeta si v-ati industrializat peste masura, calitatea gatirii preparatelor din peste , din punctul meu de vedere, lasa de dorit, iar pretul este mare in comparatie cu alte locatii unde se serveste aceleasi produse. Deja, pierdeti din clienti!
    Dar, eu va doresc MULT SUCCES !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS