Actualitate

Noapte cu temperaturi negative în tot județul. Cum va fi vremea

În noaptea de duminică spre luni s-au înregistrat temperaturi negative în tot județul Bistrița-Năsăud. Potrivit Meteo.BN, s-au atins valori între minus un grad și minus șapte grade. La Bistrița, mercurul a arătat în jur de minus 2 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, astăzi, la Bistrița, vremea va fi rece, dar se va mai încălzi începând de marți când vom avea valori de plus 4 grade Celsius. Miercuri va fi și mai cald (6 grade cu plus), iar joi de plus trei grade Celsius. Tot de atunci este posibil să cadă precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare până la începutul săptămânii viitoare.

Oscilanțiile de temperatură au dus la o alunecare de teren care a blocat circulația azi noapte pe DJ 173 A intre localitățile Bistrița Bârgăului și Colibița, unde au căzut bolovani și de copaci. A intervenit Comitetul Local pentru Situații de Urgență Bistrița Bârgăului, a transmis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Conform prognozei ANM pentru perioada 4-17 decembrie, în Transilvania în prima parte a intervalului regimul termic va fi caracterizat de alternanțe importante între zile, cu maxime de 2…4 grade, mai ridicate în jurul datei de 6 decembrie (5…7 grade) și minime de -8…-3 grade, mediat regional, mai ridicate în special în jurul datelor de 7 și 8 decembrie (-1…1 grad). Pentru cea de-a doua parte a intervalului se estimează o evoluție mai constantă a temperaturilor, cu maxime ușor pozitive și minime nocturne negative. Probabilitatea de precipitații va crește începând cu data de 7 decembrie și se va menține ridicată până la sfârșitul intervalului.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS