Social

Noi controale la transportatorii de lemn. Sancțiunile date

Jandarmii au depistat, pe timpul unei acțiuni specifice organizate pe linie silvică, un autocamion care transporta material lemnos, rotund, de esență rășinos, fără a fi respectate prevederile legale în vigoare, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

În urma inventarierii efectuate de către lucrătorii silvici, a rezultat faptul că exista o cantitate de 3,29 mc de material lemnos peste cantitatea înscrisă în aviz și un număr mai mare de bucăți decât era prevăzut în documentele transportatorului.

Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 4.000 de lei și s-a dispus confiscarea materialului lemnos transportat în plus.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a transmis că, în cadrul activităților de monitorizare a traficului rutier, polițiștii din Sângeorz-Băi au depistat, pe Drumul Național 17D, două autoutilitare care transportau material lemnos. În urma verificărilor, s-a constatat că, în ambele cazuri, transporturile au fost efectuate fără documente legale.

Cei doi conducători auto, un tânăr de 21 de ani din Rebrișoara și un bărbat de 57 ani din Sângeorz-Băi, au fost sancționați cu avertisment, iar materialul lemnos transportat (aproximativ 3 mc) a fost ridicat și predat în custodia ocolului silvic.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS